Hemma och kärlek

färgglatt_hem

Idag vill jag inte skriva så mycket. Jens fyller år, det har varit en så himla fin dag även om jag är ganska slut. Njuter av att vara hemma och skratta och prata och dricka kaffe. Vi har även haft besök två gånger förstås, som sig bör på födelsedagar!

färgglatt_hem

Jag älskar att bo i ett hem fullt av färg och konst. Även om det finns saker kvar jag vill fixa med och även om jag önskar att jag hade en sådan där fingertoppskänsla med inredning. Så vill jag bara vara här just nu.

färgglatt_hem

Bra upptäckt: Jag har satt en viss stol vid mitt lilla skrivbord (som egentligen är en gammal skolbänk, fast i vuxenhöjd liksom) och upptäckte att då blir det lagom högt för att jag ska slippa böja upp axlarna liksom. Så det här blir nog min nya arbetsplats när jag jobbar hemma.

I morgon ska jag sätta mig och planera kommande vecka, både mat och träning och jobb. Men just nu: Bara lugn och ro! Hur mår ni?

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s