Morgonen är den bästa tiden

jotun_lady_sovrum

När går du upp?
Jag brukar gå upp 06.30 nästan alltid. På helgen sover jag ibland till 07.30, ibland till 8 men typ aldrig längre än så.

Vad är det första du gör varje morgon?
Skäms lite men: Kollar sociala medier i mobilen lite snabbt. Sen ger jag katten mat och nytt vatten och fixar min frukost. Direkt, inom fem minuter efter att jag har gått upp.

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje morgon? 
Inte så lång tid. Jag sminkar mig med benen i kors i soffan framför någon serie eller något på SVT Play. Duschar snabbt.

Är frukost viktig?
Japp, superviktig! Älskar morgnar och frukost.

gröt

Vad äter du till frukost? 
Fiberhavregrynsgröt med mjölk, pumpakärnor, blåbär, kanel. En ljuvlig kombination. Nu har jag ju nyss bytt kost från 2,5 vecka på LCHF men det räknas inte riktigt. Jag tänker att jag framöver vill variera gröten med gröna smoothies, kanske en och annan chiapudding, smoothiebowl och sånt.

Är du morgontrött? 
Nej! Jag kan vara trött en liten stund och om jag glömmer göra kaffe (som idag, så just nu är jag väldigt trött) men piggnar snabbt till och blir taggad inför dagen.

inredning_sovrum

Vad har du för alarm? 
Alltså you won’t believe it men jag har någon låt med Kenta Gustafsson! Hahaha. Den fanns inlagd automatiskt i mobilen och när jag skulle välja alarmsignal blev jag och Jens så skrattiga av det så jag valde den.

Hur ser en perfekt morgon ut?
Jag älskar långa morgnar. Blir galen om jag bara hinner typ äta frukost snabbt, duscha, sminka, klä på och sen måste iväg. Jag vill hinna läsa några bloggar, kolla på serie och äta frukost i lugn och ro och sen fixa i ordning mig i lugn och ro. Det är därför jag går upp så tidigt, för att hinna ha minst en timme på mig (men helst och oftast en och en halv) innan jag måste iväg. På helgen är den perfekta morgonen att helst inte ha ont i kroppen och kanske rita lite och sedan kanske gå och styrketräna. Fast i drömlivet kan jag ju göra det på vardagsmorgnar också! Så jag ska göra det när jag har skrivit klart detta blogginlägg och druckit en kopp kaffe.

Vad är det bästa med morgonen?
Lugnet. Peppen inför en ny dag, jag älskar det på riktigt! Att få vara ifred och ta det lugnt och fundera igenom vad jag ska hinna med under dagen.

katt
Hur går du helt klädd på morgonen? 
Jag har mina mjuka sköna sovkläder på mig hela morgonen tills jag måste göra i ordning mig.

Jag hittade listan hos Sandra Beijer och blev så förtjust i den att jag fyllde i den på studs!

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Morgonen är den bästa tiden

  1. Älskar din blogg! Länkkärlek till din i min idag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s