Resor jag ska eller vill göra i år

berlin_graffiti

Förra året var jag och Jens fyra nätter i Berlin. Tänk att fyra nätter utomlands i en ny stad kan skapa så otroligt mycket minnen och inspiration! Tidigare i livet reste jag ganska mycket, sedan kom jag av mig. Men i år blir det lite resor igen!

 • Budapest i mars. I slutet av mars ska jag och min fina vän Daniela åka tre nätter till Budapest, precis innan min födelsedag! Vi har inte planerat så mycket, jag gillar mest bara att hänga runt i nya städer och gärna skippa turist-måstena. Men vi har hört att det finns himla billiga och bra behandlingar där så jag vill gärna gå på t ex massage, fotbehandling, ansiktsbehandling och sånt. Jag har även hört av min chef Sofia – som, förutom copyjobbet som jag också hjälper till med, också har en reseblogg – att det finns mycket Bbrlinkompatibelt i Budapest, street art och sådant. Det låter lovande!
 • Berlin i vår. Någon gång i vår ska jag och Jens tillbaka till Berlin! Vi längtar båda dit så att vi nästan svimmar ibland.
 • Köpenhamn i vår. Jag och Jens har också planerat att åka någon weekend till Köpenhamn i vår. Han har varit massor där men jag bara pyttelite så jag ser fram emot att utforska staden mer.

Det var de spikade resorna (även om 2 och 3 inte är bokade än) och det räcker ju gott och väl på ett år. Om det blir något mer i höst återstår att se men jag lär säkert vilja återvända till Berlin ännu en gång om jag känner mig själv rätt. Det vore najs med en tripp till Rom igen, där har jag varit massor och jag saknar alltid den staden. Kanske ta med mig Jens dit?

Var ska ni resa i år? Och visst är det härligt att sitta och tänka på resor när himlen är som allra mest februari-grå?

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Resor jag ska eller vill göra i år

 1. Nora skriver:

  Hej, har bott i Budapest on-off (mest on) i snart 9 år, så hojta om du behöver någon hjälp 🙂

 2. Anneli skriver:

  Budapest är härligt på våren… I maj firar jag min födelsedag i Köpenhamn, kanske vi ses där ;9

 3. Eva skriver:

  Det är underbart att planera resor denna tid på året då allt kan vara lite tungt. Jag och en av mina döttrar åker till Amsterdam under påsklovet. Har du varit där? Första gången för mig. Och alla säger: ni måste åka och titta på tulpanerna i…nåt namn jag inte kommer ihåg. Men jag vill inte kolla på tulpanerna, jag vill gå runt i staden och känna pulsen. I juli åker vi tillbaka till huset i Istrien/Kroatien, det hus som vi hyrde även förra sommaren. Ett underbart gammalt hus som ligger i en liten by med vidunderlig utsikt över berg och vinodlingar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s