Tankar inför februari

Här sitter jag och inser att januari nästan är slut redan. Under januari månad har jag bytt kost, varit förkyld, läst en del böcker (mer om dem snart), jobbat, börjat gå hos en naprapat, fått reda på att jag ska vara med i referensgruppen för Suzanne Ostens nya film, bloggat massor, börjat med pysseljunta (mer om det snart!), haft matlag, startat en onlinebutik för mina originalteckningar, träffat härliga vänner och börjat med PT small group. Det var en del ändå – massor, insåg jag nu!

Februari då?

 • Skrivandet. Livet springer iväg och jag vill skriva. Jag ska ge det lite extra fokus och planera in det i kalendern i februari har jag bestämt. Alltså, det skönlitterära skrivandet. Skriva gör jag ju typ för jämnan, i andra former.
 • Squat challenge. Jag tänkte köra igång den där squat-utmaningen som jag tipsade om igår, och köra den hela februari.
 • 30 dagar med jobbiga grejer. För ett tag sen skrev jag om ett projekt att göra någonting litet och jobbigt varje dag i 30 dagar. Jag blev apförkyld och det avbröts men jag tänkte göra det i februari. Publicerar hela min jobbiga lista i morgon, så kanske någon mer kan inspireras.
 • Promenaderna. På något sätt tenderar jag alltid att slarva med promenaderna. Det ska jag inte göra i februari. Och blir det massa snö och halt igen, ja, då får jag snällt köra onlinepass i stället.
 • Yogan. Jag ska köra Easy yoga online en gång i veckan nu tänkte jag, det är så skönt för mina axlar och säkert bra för min pingpong-skalle att koppla av en stund, haha!
 • Fortsätta med allt. I övrigt tänker jag fortsätta med allt som jag började med i januari. Nya kosten, PT, naprapat. Ska också hälsa på en vän i Sandviken några dagar och så.

Har ni något särskilt fokus i februari?

 

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Tankar inför februari

 1. Eva skriver:

  Hej! Hur lyckas du få flera kategorier på din tictailsida? När jag har testat går alla produkter på en och samma sida.

  • Jessica Johansson skriver:

   Hej! När du lägger in ett ”alster” som du ska sälja så kan du längst in välja typ ”sortera” eller ”välj kategori” eller liknande. Och därifrån skapar du dina kategorier 🙂 tog ett tag innan jag hittade det. Vad spännande att du också är på G med en onlinebutik!

 2. X skriver:

  Jag måste bara få säga detta. Vi har ingenting gemensamt, ingenting. Ändå läser jag din blogg hela tiden. Tycker du är så sympatisk och härlig. Ibland tänker jag att jag inte ska klicka mig in, för den maten du äter och det du gör är inget jag gör eller vill göra men sedan helt plötsligt så är jag inne och läser. Jag ler då för mig själv och mår bra. Stort tack för att du är du och delar med dig.

  • Jessica Johansson skriver:

   Haha åh vad fint skrivet! Men nu blev jag jättenyfiken på vad du tycker om att göra och äta när vi inte har något gemensamt. 😀 din kommentar gjorde mig nyfiken på DIG helt enkelt! Berätta gärna om du vill! Tack för en fin kommentar 🙂 🙂

 3. Eva skriver:

  Tack snälla för svar! Då ska jag testa igen. Nu gäller det bara att rita på för jag har för få bilder än så länge.

 4. X skriver:

  Jag är bara en helt vanlig stressad småbarnsmamma som arbetar alldeles för mycket. Har ett högpresterande prestigefyllt yrke som innebär att jag tillbringar 8-10 h om dagen på kontoret. På veckodagarna är det endast tid för färdigmat som pytt, fiskpinnar och djupfryst pizza. På helgerna kan jag stå och laga lite längre men vi äter tex alltid kött på lördagar. Härligast är söndagar för då kan jag ta mig tiden att laga en pasta som jag kan ge den kärlek och tid den behöver. Jag har ingen fritid. Jag har en hund som jag försöker komma iväg med till hundklubben 1-2 dagar i veckan men det är tufft.

  Du ser vi är helt olika. Jag äter aldrig vegetariskt, du äter fantastiska vegetariska maträtter. Jag har hund du har katt. Jag behöver absolut inte tänka på vad jag äter. Du har det tyvärr det inte så lätt. Jag gillar dock att läsa precis som du.

  Fortsätt som du gör. Jag klickar mig in och ler varje gång.

 5. Anna skriver:

  ”En lista med 30 jobbiga grejer”, vem blir sugen på att titta på den, för att inte tala om att göra allt?
  En lista med ”30 steg mot ett härligare hem” skulle däremot inte kännas lika…hm…jobbig.
  Bara en tanke.

  • Jessica Johansson skriver:

   Ja fast om du läste första inlägget från häromveckan så lade jag ju upp det som att jag skulle göra en liten jobbig grej per dag i 30 dagar för att känna mig befriad från allt det där som aldrig blir gjort annars. Lite som en utmaning. Flera ville göra samma sak.

  • Anna skriver:

   Jag tänkte mer på vad man kallar sin lista. Om man fokuserar på att det är jobbiga uppgifter eller tänker på den härliga känslan när sakerna är fixade.

   • Jessica Johansson skriver:

    Ja man kan ju göra både och också. 🙂 vissa saker är ju helt enkelt bara jobbiga fast de är små och sköna när de är klara.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s