Tre fantastiska nyheter för mig

Jag har tre jätteroliga nyheter att berätta! iih.

teckninglogga

1. Jag har startat en onlinebutik med mina teckningar!

Det här har jag drömt om länge, må ni tro, och nu äntligen händer det. Jag har öppnat en onlinebutik med ett urval av mina teckningar i original. Den kommer att uppdateras ofta och teckningarna är prisvärda och har ofta roliga/viktiga/sorgliga/inspirerande/banala budskap. De blir superfina att rama in! Jag innehar så klart F-skatt.

Gå supergärna in och botanisera eller shoppa loss, HÄR hittar ni butiken! Det går även att beställa via min facebooksida eller genom att mejla mig, all den infon finns också i shoppen. Hurra!

2. För några veckor sen fick jag ett mejl

Det var från en person som har läst min blogg i flera år och som är Suzanne Ostens regiassistent! Jag älskar ju Suzanne Osten, tycker att hon är så cool och viktig och inspirerande och har intervjuat henne två gånger. Nu får jag den stora äran att vara en del av referensgruppen kring Suzanne Ostens nya film. Alltså WOW! Det innebär att man får svara på olika frågor, senare läsa råmanus osv. Vilken enormt stor ära, jag är fortfarande helt lycklig. Jag kommer inte kunna berätta så jättemycket men här står mer om projektet.

3. Vi flyttar till Influencers of Swedens lokaler

På onsdag flyttar jag och min copyjobb-chef Sofia in vårt kontor i Influencers of Swedens nya lokaler i Sofo hehe! Jag jobbar ju mycket hemifrån och det kommer jag att fortsätta göra, men också sitta där och jobba bland andra inspirerande och kreativa personer. Och med Café String och bokhandeln konst-ig och Urban Deli och Pom och flora och Stadsmissionen vid Nytorget och allt precis runt knuten. Lyx!

*

I övrigt är jag sjuk fortfarande men också peppad eftersom jag har hittat ett sätt att äta fräsch mat och ändå LCHF (blandat med gratänger och pajer och annan tyngre mat). Nämligen att jag kommer äta massa sallader med röror, där rörorna utgör fettet som mättar. Men också mycket blomkålsris+proteinkälla+sås, som matlagsmaten igår. Mer om det senare, nu ska jag jobba vidare med copyjobbet här i sjukstugan.

Hur har ni det? Roliga nyheter va?

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration, Teckningar. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Tre fantastiska nyheter för mig

 1. K skriver:

  Åh, vad roligt!!

 2. Grattis till så mycket kul och spännande 🙂

 3. m skriver:

  Verkligen roliga! Härligt när det rasslar till med bra saker i livet.

 4. Maria skriver:

  Grattis, onekligen kul. Speciellt det där med S Osten.

 5. Alejandra skriver:

  Ser fram emot att få dig som kollega på nya kontoret!

 6. Katarina skriver:

  Så himla mysigt ni kommer få det på SoFo! Ser fram emot att besöka er. Är ju medlem själv i InOs och då får en ju själv jobba där litegrann. Så vi synes 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s