Söndagsinspiration

lchf-paj

Det är söndag och dags för tredje omgången av min söndagsinspiration, där jag tipsar om lite allt möjligt. Först ut är MITT NYA SÄTT ATT ÄTA! Som jag skrev förut har jag smygstartat lite (alltså, det är ju inte så stor skillnad alls mot hur jag har ätit hittills). I morgon blir det frozen banana yoghurt till frukost för sista gången på ett bra tag, men i övrigt är jag igång och har gjort en meny för en vecka framåt. Den inspirerar mig! Jag tror att det här är ett himla bra sätt att äta och kommer så klart att berätta under veckan hur det känns och går.

Den feministiska tavelväggen hos drawnbyjovanna inspirerar mig supermycket och innehåller mängder av underbara konstnärer.

Jag älskar ju amerikanska advokatserier, och har gjort det ända sedan jag som 13-åring stannade uppe för sent och såg Ally Mc Beal och ville bli advokat en liten period. Just nu ser jag The goodwife på Netflix och det är en sådan där härlig serie som utgör perfekt eskapism eller ritsällskap! Förresten såg jag om hela Ally Mc Beal i vuxen ålder och tyckte om den precis lika mycket, kanske är det dags att se den ännu en gång snart. Jag är även sugen på att se om hela Desperate housewives. 😀 När vi ändå pratar serier: Damages (som finns på Cmore) är en annan väldigt spännande advokat-ish serie.

Tänk att jag aldrig någonsin tröttnar på kent. De har inspirerat mig i hittills 18 år och även om de inte finns längre är jag helt säker på att de kommer fortsätta att inspirera mig i minst 18 år till. Läs gärna min personliga text om just kent.

Den här baren i San Fransisco som jag precis stumbled across på www. Jag älskar precis ALLT på den här bilden.

Sist ut idag blir en ganska ny favorit på instagram, sonia_pulido_illustration. Kolla vilka fina små väggfigurer hon skapar. Om jag fortsätter att sälja fler teckningar framöver ska jag verkligen unna mig någon sådan till våren. Köpa konst för pengar man fått tack vare sin konst, finns det något finare? Nä!

Jag har några fler saker som inspirerar mig personligen men det tar vi under kommande dagarna tänkte jag!

Vad vill ni söndagstipsa om idag (eller måndagstipsa om det har blivit ny dag)?

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration, Instagramtips. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Söndagsinspiration

 1. Helen skriver:

  Jag inspireras av dig. Att du inte ger upp utan försöker hitta nya vägar. Att du är kreativ. Att du vågar visa hur svårt det är att ändra livsstil. Att du vågar visa att man är värd lika mycket även om man är mer. Att du tar plats. Fortsätt kämpa och vara, du är en förebild.

  • Anna skriver:

   Helen uttrycker det så bra! Jag var på väg att skriva samma sak, men så såg jag vad du skrivit Helen och då kan jag bara hålla med dig istället!

  • Jessica Johansson skriver:

   Åh wow vad ni är fina båda två, era kommentarer förgyllde hela min dag. Jag blir så otroligt glad att ni känner så, ska nog spara alla kommentarer så att jag kan ta fram dem på gråa dagar fulla av självtvivel. 😀 kram på er båda!

 2. Emma skriver:

  Men åh vad heter baren?? Ska till San Fransisco i mars!

  • Jessica Johansson skriver:

   Ingen aning, bara snubblade över bilden någonstans i mitt flöde 🙂

  • Jessica Johansson skriver:

   Men prova att image-googla (jag brukar googla på ”googla med bild” sen klistrar du bara in bilden (kopiera den först/dra till skrivbordet)). 🙂

  • Emma skriver:

   Alltså lägg ägg, hade ingen aning om den funktionen! Tack!! En helt ny värld öppnar sig.. Den heter Leo’s Oyster Bar tydligen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s