Söndagsinspiration

Andra gången gillt med min söndagsinspiration! Vi kör direkt.

Artisticmoods på instagram

Jag älskar instagramkonton som delar med sig av massa inspirerande konst/illustrationer. Ett av dessa konton heter artisticmoods, följtips! Förresten, jag har en kategori som heter just instagramtips, kolla gärna den!

Träningsresor

Som jag skrev tidigare i veckan har jag nu ett träningsmål – att känna mig redo för en träningsresa i höst eller nästa vår! Jag önskar så att jag kunde åka på Åsa Fornanders dance detox retreat, dels eftersom den är i Sverige och dels för att det verkar skönt att det bara är dans och sådant. Inga hinderbanor, ingen löpning, bara sådant som jag älskar! Men om hon kör den igen kanske jag hakar på nästa gång.

Den provisoriska tavelväggen i sovrummet

Jag är väldigt kär i min provisoriska tavelvägg i sovrummet, som jag visade här i bloggen tidigare i veckan. Varje gång jag går in i sovrummet blir jag lite glad i magen!

palettblad

Palettblad

Ni vet det där med att växter brukar bli lite trötta på vintern? Well, det gäller inte våra palettblad. De verkar må alldeles strålande trots kylan och den torra luften. Om ni inte redan har ett palettblad eller två – införskaffa. De finns i alla möjliga varianter och färger, deras färger kan dessutom variera beroende på vilket ljusläge de står i!

Mat och träning

Aldrig trodde jag väl att den dagen skulle komma när jag kunde känna mig inspirerad av träning och alla maträtter jag vill prova. Men jo, dagen kom. Idag när jag hade styrketränat på morgonen var jag helt nipprig av glädje!

jessica_ritar

Att folk gillar mina teckningar

Jag blir väldigt glad och inspirerad över att många verkar gilla mina illusar, den här veckan har jag sålt fem stycken (innehar F-skatt)! I januari när alla är så panka och allt. Det är ganska fint att ge bort en originalteckning till sig själv eller någon vän och de är prisvärda, botanisera gärna lite här på min teckningssida på Facebook om ni vill. Eller här på mitt ritkonto på instagram.

Doctor Thorne

Den var kanske inte inspirerande à la Skam liksom men väldigt bra! Miniserien Doctor Thorne på SVT Play alltså. Ni vet, brittiskt och 1800-tal och Downton abbey-vibbar för hela slanten. 

Det var allt för den här gången. Förra söndagsinspirationen finns där. Vad inspireras ni av idag?

Följ gärna min nya fb-sida för bloggen, Jessica osv. ❤

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration, Instagramtips. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Söndagsinspiration

  1. Katarina skriver:

    Älskar inspo! Vill också på träningsresa. Ser något varmt sandigt land framför mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s