Saker du kanske inte visste om mig

Fantasin tryter deluxe idag efter att om vartannat ha städat och jobbat vid datorn hela dagen (trots lördag, I know!). Och snart ska vi iväg på middag hos Jens pappa. Så här kommer 11 saker ni kanske inte visste om mig.

 1. Jag har superdåligt lokalsinne och kan inte läsa kartor. Tack Google för google maps, säger jag med andra ord.
 2. Jag gillar inte när saker blir för spännande. Det gör mig så nervös! Och det är nog en förklaring till att jag aldrig har gillat att läsa deckare eller se mordserier på teve.
 3. Sömnproblem? Inte för mig, jag somnar en kort stund efter att jag lagt mig och vaknar bara någon gång per natt, för att sedan kunna somna fort igen.
 4. Jag älskar ABBA! Lite otippat kanske? Eller inte?
 5. Spontan är inte min grej, jag mår som bäst när jag får planera i förväg och har koll på hur dagen ska se ut. Med undantag för mina och Jens spontana och härliga utflykter som vi gör ibland.
 6. Jag avskyr att kallprata. Det är ju så ointressant?
 7. Om det är sorgligt på film eller i en serie så gråter jag gärna högt, liksom hulka-högt, haha!
 8. Jag pratar ganska bra italienska.
 9. Om jag inte läser på några dagar känner jag mig alldeles konstig. Eller ok, det visste ni nog redan. Vi kör en annan: Jag älskar morgnar och tycker inte om att sova länge på morgnarna. Morgonen är min prime time verkligen.
 10. Jag kommer nog aldrig mer att gå till ett badhus. Den miljön är så vidrig tycker jag, huga!
 11. Jag lyssnar på poddar typ tre timmar om dagen. På riktigt! Poddarna är mitt vardagliga elixir.
 12. Länge ville jag inte ha mössa pga tyckte det såg så fult ut på mig. Det är först i år (!) som jag har börjat med det igen när vädret är tillräckligt kallt. Himla skönt att slippa frysa om huvudet. Lustigt att det tog 31 år innan jag insåg den grejen.

Nu får ni gärna berätta lite kuriosa om er!

Annonser
Det här inlägget postades i Personliga reflektioner. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Saker du kanske inte visste om mig

 1. Maria skriver:

  Håller verkligen med dig när det gäller nr 2, att du inte tycker om när saker blir för spännande, Samma här, alltså en del säger jättebra film den var så spännande, då vet jag att denna film inte är för mig. Skräck och spänning, nej tack. Det händer för mkt skit i världen för att man ska gilla och titta på underhållningsvåld och dito spänning.

  • Jessica Johansson skriver:

   Visst är det jobbigt när saker blir spännande, haha! Har nog aldrig hört någon som känner samma men nu känner jag mig lite mindre ensam om den grejen. 😀

 2. Binki skriver:

  Har fyra barn. Orkar inte lyssna på ljudböcker eftersom det går så himla långsamt – jag läser jättefort. Tycker att den feta svålen är det godaste på parmaskinkan. Älskar att gå långsamt i snö och göra perfekta skoavtryck.

  • Jessica Johansson skriver:

   Åh fina kuriosa om dig, tack för att du delade med dig. 🙂 Word på att ljudböcker går för långsamt men jag har hört att man kan speeda upp takten till 1,5 haha!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s