Provisorisk tavelvägg och rolig nyhet

I Stockholm är det suuuperkallt. Inte jämfört med många andra delar av Sverige kanske, men ändå. När jag var ute tidigare idag så BAXNADE jag en smula. Tur att jag hade lyckats rota fram vantarna ur någon av alla tygkassar jag varierat mellan senaste månaderna.

Hursomhelst! Igår när jag hade en paus i mina jobbmässiga göromål så fixade jag en provisorisk tavelvägg ovanför sängen, mest för att jag har mycket svårt för tomma väggar. Särskilt när halva skänken är full av fina prints och affischer, liksom! Jag bytte även lakan och bäddade med fina retrolakan som vi fick i present av en vän för några veckor sen. Färg för fan, är mitt inredningsmässiga motto om någon tvivlade.

Inspirationen till att sätta upp prints och affischer med mönstrad tejp har jag fått från instagram. Många jag följer gör så och det blir fint, dessutom finns sådan bra tejp nuförtiden som inte förstör varken papper eller väggfärg. Visst blev det en ball vägg? Med konst av bl a Lisa Ewald, Ester Eriksson, Sophia Bonati, Mogu Takahashi och en affisch från House of rym.

jessica_johansson_ritar

En annan rolig nyhet är att jag håller på att starta en webbshop för mina illusar, den lär vara uppe om någon vecka och självklart länkar jag då! Det här kräver faktiskt flera utropstecken trots att jag är copy och predikar att ej strössla med utropstecken – så glad är jag! Redan nu går det att köpa teckningar från mitt ritkonto på instagram eller sidan på Facebook. Innehar F-skatt så allt är så klart som det ska på den fronten. En originalteckning är typ världens bästa present till sig själv eller en vän och mina är väldigt prisvärda.

Ok, klart slut. Just det, maten idag då? Den har gått bra, jag uppdaterar om allt jag äter och tränar på mitt matkonto på instagram nu igen. Mycket konton att länka till blir det, hehe.

Annars har jag mest jobbat massor i dagarna, men det är väl lika skönt det med tanke på vädret. Och läst. I morgon ska jag styrketräna och jobba och äta middag hos en vän.

Hur har ni det?

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s