Skillnaden i mitt ansikte nu och då

Ibland måste jag göra så här. För att påminna mig om var jag befann mig förut och var jag befinner mig nu. Genom att se bilden ovan på mig, som har två år på nacken (och är från när jag var med i P4 en gång), så ser jag att jag har gått ner i vikt. Så klart. Men jag minns också hur jag kände mig i kroppen då. Hur trött jag var. Hur knäna värkte när jag gick upp för trappor. Hur illa jag tyckte om mig själv. Hur motvilligt jag log på bild.

Och så ser jag nyare bilder och ser att jag är mycket gladare. Att leendet når till ögonen.

thumb_foto-2016-12-26-10-19-57_1024

Att jag kommer i storlek L. Att jag är pigg nästan jämt (ok inte jämt, men det vore väl också knäppt). Att jag är mycket starkare och orkar lyfta mycket mer, orkar springa till bussen, orkar laga mat, orkar fullfölja projekt, orkar ta mig iväg och träna och promenera. Att jag ser allt från en mycket mer positiv synvinkel.

Jag har inte lyssnat på intervjun (har ingen lust, haha!) men reagerar även över att jag redan då tyckte att mitt synsätt var förändrat jämfört med innan. Ändå är det en oceans skillnad i hur jag tänkte för två år sen jämfört med nu.

Jag har som sagt långt kvar men gud så stolt jag känner mig över att ha kommit ända hit. Tack för att ni fortsätter läsa! Följ gärna min nya facebooksida för bloggen.

Annonser
Det här inlägget postades i Min hälsoresa. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Skillnaden i mitt ansikte nu och då

 1. Ingrid skriver:

  Detta inlägg inspirerar mig så mycket! Tack!

 2. Jennifer skriver:

  Åh va kul för dig!
  Ser fram emot att följa dig och bloggen!!

 3. Agneta skriver:

  Gott Nytt år. Jag kommer ihåg när du skrev att du ville gå ner 30 kg.Nu har du bara 17 kvar,låter inte jättemycket. Lycka till. Jag har precis lagt in en hel kyckling i ugnen.Gillar att laga mat som ‘ gör’ sig själv lite .Med sallad och couscous till.
  Hoppas eran kisse piggnat till.Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s