Jag vill be er om några saker

Ja som rubriken säger vill jag be er om några saker, så här på nyårsafton (fler inlägg kommer senare idag, jag är så inspirerad just nu!).

#1. Angående era nyårslöften

Jag gick i så många år och stretade på med quick fix-metoder, alltså bantningsmetoder. Det har fuckat upp min ämnesomsättning och mitt förhållande till min kropp och först på mitt trettionde år lärde jag mig vad riktigt bra mat är och vad det verkligen innebär att vara snäll mot sin kropp. Snälla, om ni har nyårslöften som är kopplade till att gå ner i vikt: Våga skippa quickfix-metoderna. Våga ta den lite långsammare, men härligare vägen. Det kommer ni tacka er själva för senare. Men alltså, OM någon väljer quickfix ändå så dömer jag så klart ingen. Skammande klarar vi oss utan i den här bloggen.

#2. Gilla 

Det skulle betyda jättemycket för mig om alla ni som läser går in och gillar min nya facebooksida för bloggen, Jessica osv. Slå gärna på aviseringar också, då missar ni inte när jag uppdaterar här. Det går också att följa min blogg på bloglovin, här. Och ni får hemskt gärna dela mina inlägg när jag skriver något bra, tipsa era vänner som kan gilla bloggen och så. Tack på förhand!

#3. Följ

Den som vill får också gärna följa mina instagramkonton. Jag har ett där jag bara lägger ut mina teckningar (@jessicaritar), ett allmänt med inredning och litteratur och teckningar (@jessicaosv) och så ett matkonto (@jessicasviktigamal) som jag har för avsikt att komma igång med nu igen och lägga ut min mat och träning där – jag lovar inte att jag orkar hålla i det hela tiden men ska prova!

 

 

retrohem

#4. Vad vill ni läsa om?

Har ni något speciellt ni vill att jag ska skriva om precis i början av januari? Det kan vara vadsomhelst inom mina ämnen, alltså min livsstilsförändring, sockerberoende, mat, skönhetsideal, att vara tjock, fatshaming, dieter, min träning, kreativitet, skriva, rita, poddar, retro inredning, litteratur, kultur osv. 🙂 Kom gärna med förslag i kommentarsfältet. Det är kul med nya idéer och infallsvinklar.

Det var allt just nu. Nu ska jag läsa vidare i ett seriealbum jag precis har påbörjat, Wage slaves heter det. Senare idag ska jag blogga om böckerna jag har läst sen sist och något mer.

Gott slut på 2016!

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Jag vill be er om några saker

  1. Beata skriver:

    Men detsamma! så gör jag med, läser och bah ”a fint<3" men lämnar inget avtryck, borde bli bättre på det!
    Ska läsa den men började på den sårade divan inatt när jag inte kunde sova så får ta del 2 sen, skitpepp!
    Flickorna ligger också på min lista men väntar tills den kommer på pocket hehe, och de oroliga gav jag min mamma så får sno den! Gott nytt år!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s