Inför 2017

Ok, jag har varit ganska nedstämd av olika skäl och är lite krasslig meeen om bara några dagar är det nytt år. Känns det inte alltid lite spännande med någonting helt nytt, ett oskrivet blad liksom?

Jag tänker dock inte panika eller börja äta pyttelite eller så bara för att det är nytt år, utan tuffar på i samma anda med bra mat, lustfyllt tänk och regelbunden träning. Det är väldigt lätt att dras med i nyårshysterin och gå ”ALL IN” alldeles för mycket och alldeles för fort. Det är bara att titta på gymmet. Där är det smockfullt i januari och halva februari men redan då börjar många droppa av (fast inte jag numera, hihi).

För ett år sedan hade jag ett intressant samtal med Anja Forsnor i min numera vilande podcast, om just det här. Lyssna gärna, ni hittar podden om ni söker på ”Jessica osv” i podcastappar som iTunes, Podcaster eller Acast. Eller genom att klicka här.

Jag har förresten nyss startat (äntligen) en fb-sida för bloggen. Det skulle betyda OÄNDLIGT mycket för mig om ni gillar den. Slå på aviseringar så missar ni inte när jag skriver nya inlägg i bloggen! Den heter Jessica osv, kolla här!

Hur ser ni på 2017? Vad har ni för mål och planer för året? Jag kanske skriver något mer om just detta ifall andan faller på!

Annonser
Det här inlägget postades i Personliga reflektioner. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Inför 2017

  1. Maria skriver:

    Du har ju haft ett riktigt bra år. Fått ditt drömjobb t ex.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s