Ändrade julplaner i sista stund

Igår blev inte riktigt som planerat om man säger så. Planen var att träna tidigt på morgonen, jobba hemifrån och sedan springa massa ärenden inför jul. I stället mådde vår lilla kompis sämre och jag ville inte gå hemifrån på morgonen. Jag jobbade åtminstone men på eftermiddagen fick vi inse att han måste komma till en veterinär. Min pappa var så snäll och släppte julskinkan som han höll på med och skjutsade oss.

Vi var hos veterinären från kl. 15 till kl. 19 och fick betala tusentals kronor. Vi fick reda på att det inte var något allvarligt (så otroligt skönt), men en inflammation i urinvägarna, och fick med oss en medicin. Som Arturo ska få tre dagar tre gånger om dagen i tandköttet (inte det enklaste med en busig katt med humör!). Det innebär att vi inte kan sova på mina föräldrars land idag och fira en hel jul med dem som vi hade hoppats. I stället får vi åka dit och äta lunch och hänga där på eftermiddagen och sedan åka hela långa vägen hem igen. Men lite jul blir det åtminstone! I kväll får jag och Jens hänga hemma med Artan. Det känns så klart tråkigt men viktigast att vår katt verkar vara lite lugnare nu åtminstone.

Mat igår: Frukost, fiberhavregrynsgröt med kanel, pumpakärnor och blåbär och mjölk. Lunch: Matlåda i form av LCHF-paj med sallad till. Mellanmål (hos veterinären): Mandlar. Middag: Matlåda i form av vitkåls- och köttfärsgratäng med sallad. Igår var jag extra glad över matlådorna!

Nu ska jag snart gå iväg och hämta massa julklappspaket på posten som jag inte hann med igår (en fördel med att posten finns på mataffären som ju har öppet även idag), slå in paketen, fixa i ordning mig och sticka iväg.

GOD JUL alla fina läsare, jag återkommer nog först i morgon med sista decemberdagboken för den här gången. Tänkte ha dagbok hela december men det får bli lite mer som en julkalender. Sedan fortsätter bloggen så klart som vanligt!

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ändrade julplaner i sista stund

  1. blivande djursjuksköterska skriver:

    Lille Kissen! Vad bra att ni kom iväg så snabbt till veterinär. Hoppas kissen kryar på sig snabbt, och att ni alla får en skön Jul!

  2. Katarina skriver:

    God jul jessica!

    Dessa djur. Har haft både häst och kaniner och ja, veterinär kostar. :/ krya på dig lille katt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s