Om gårdagen – som var lite jobbig

Om onsdagen var alldeles, alldeles underbar så mådde jag inte alls lika bra igår. Alltså, även gårdagen innehöll fina moment men känslan i mig var inte bra. Hursomhelst. Dagen började med att jag åkte till Söder och Pom och flora för att träffa en tjej som heter Elin. Hon skulle nämligen lära mig lite Indesign och Photoshop. Jag har länge velat kunna fixa till bilder för att göra prints/affischer av dem, fixa i indesign om man vill göra ett fanzine eller så. Och så vidare. Det här är kunskaper jag verkligen kan ha nytta av. Hon ville inte ha annat än kaffe i gengäld (det finns så mycket snälla människor) men jag bjöd henne på en frukost där och så fick hon min debutroman och två prints av mina illustrationer. Själv hade jag ätit frukost hemma tidigare på morgonen.

Vi satt i flera timmar och jag antecknade flitigt. Efteråt köpte jag med mig lunch från Urban deli vid Nytorget eftersom det var lunchtid, någon spenat- och solrosburgare med rårisblandning. Åkte hem och åt, på väg hem lyssnade jag på senaste avsnittet av Lilla drevet.

Sedan förflöt eftermiddagen i copyjobb vid köksbordet. Till mellanmål åt jag en rawfood-boll som jag också köpte på Urban deli (men nu pausar jag som sagt från sådana ett tag förutom i morgon när det är jul). På kvällen åt jag en av matlådorna från mitt eget matlag i söndags, nämligen LCHF-paj med chèvre och soltorkade tomater. Gjorde en färgglad sallad till.

Efter middagen promenerade jag och Jens en timme i rask takt. Jag vet att många vill ha snö nu till jul men det är också så underbart och lyxigt med barmark! Man bara svischar fram på gatan. Vår katt mår inte riktigt bra, vi får se om det blir veterinärbesök. Jag har också varit lite stressad inför jul med försenade julklappsleveranser osv, men allt löser sig ju.

På kvällen igår var jag lite ledsen men ritade en fin teckning eller två, bland annat denna! Hann ej heller träna pga mycket jobb och idag kommer jag inte heller göra det pga måste jobba nu och hålla koll på katten (ifall vi ska åka in till veterinären). Nåväl, det blir nog bra till slut.

Förresten, jag skulle behöva er hjälp! Om ni gillar något av mina inlägg får ni hemskt gärna dela i era sociala medier, så att folk fortsätter att hitta hit. Givetvis behöver ingen känna press, haha, men det betyder väldigt mycket för mig!

Hur har ni det?

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s