En typisk dag i drömlivet

Tiden flyger som den alltid gör och det är dags för den tjugoförsta decemberdagboken. Det här har varit en härlig dag, och ganska lång! Det började med att jag egentligen skulle ha mött upp en snäll person som skulle lära mig ett designprogram (på basic nivå) men det blev uppskjutet till i morgon. Då var jag redan vid Slussen och hade plötsligt ett par-tre tomma timmar på förmiddagen. I stället för att åka hem så åkte jag till Centralen och gick till våra gamla kvarter, där vi bodde fram till för ett år sedan. Jag gick och pratade med en av dem som har kafét i samma hus. Där var jag nästan jämt förut så vi hade massor att prata ikapp oss om. En hel timme babblade vi! Så fin grej och jag fick veta allt om hur olika folk i huset hade det.

Sedan gick jag in i huset och plingade på hos en granne som jag alltid sprang ihop med förut men inte har sett sedan vi flyttade. Hon är pensionär och var hemma. Vi småpratade en stund och hon var glad att jag kom förbi. Jag fotade utsikten från trapphuset innan jag gick därifrån med en tung nostalgi i magen (jag gillar nostalgi, den är liksom bitterljuv). Därefter satte jag mig på ett kafé på centralen och skrev boktips-inlägget från i förmiddags samt jobbade och planerade lite.

Så småningom var det dags att packa ihop och gå till Haymarket för ett långt planeringsmöte med Sofia, som jag jobbar för. Vi började dock med lunch. Jag tog en av dagens rätter, forell med betor och potatis. Hur gott som helst. Därefter planerade vi och spånade idéer i flera timmar som bara flög förbi.

När vi var klara var det redan mörkt på Hötorget. När jag klev ut där kände jag att jag verkligen älskar Stockholm. Eftersom klockan var en del så köpte jag även i dag en kale caesar bowl på Squeezed up inne på Åhléns city och så köpte jag med mig annan mat till Jens. Åt en rawfood-boll till mellanmål. Åkte hem och åt, jobbade lite till, babblade och drack kaffe med Jens. Klappade katt, lyssnade på kent, ni vet allt sånt där som gör livet härligt. Promenerade sedan motvilligt en dryg halvtimme, men efteråt kändes det värt det. Som det alltid gör.

På kvällen har vi kollat klart på den här kentdokumentären av PSL med ett gäng år på  nacken och dålig bildkvalitet. Men ändå! Under tiden roade jag mig med att färglägga lite påbörjade teckningar och påbörja några nya. Vips var det kväll igen och dags att sova.

Hur har ni haft det idag?

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

En kommentar till En typisk dag i drömlivet

  1. Anna skriver:

    Vilken fin dag! God Jul! Här är en kul video till dig och katten: https://www.youtube.com/watch?v=G4ECZR5WXNE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s