Vin, besök hos frisören och kale caesar

Vilken dag! Den började med att jag såg klart julavsnittet på Barnmorskan i East end när jag åt frukost. Älskar verkligen den serien. Sedan gjorde jag i ordning mig och åkte till frisören, där jag inte varit på ett halvår! Det var nämligen dags för klippning och slingor. Hur det blev visar jag lite längre ner i inlägget.

Efter 2,5 timme hos frisören var jag hungrig och köpte med mig en sallad hem från Squeezed up. Kale caesar bowl med grillad kycklingfilé. Supergott! Grönkål, grönsallad, supergoda typ semi-torkade (?) tomater osv. Efter att ha ätit den och druckit kaffe satte jag mig och jobbade ett gäng timmar. Snart ska jag skriva mer om mina knep för att jobba hemifrån, det är nämligen en konst jag numera verkligen har koll på!

Efter att ha jobbat klart med just copyjobbet för dagen bloggade jag, sedan tog jag och Jens en timmes promenad i rask takt. Så härligt! Därefter tog jag bort allt smink (fixade även ögonbrynen hos frisören), betade av saker på min att göra-lista och sminkade mig igen. Det var nämligen dags att gå på julmiddag med massa härliga människor. Vi var på Un Poco på Östermalm. Jag tog en bild av min nya frisyr i spegeln i badrummet på restaurangen:

Det var väldigt mörkt där vi satt och svårt att ta bra bilder. Det var som ett eget rum med ett runt bord och spegel i taket. Om man tittar noga ser man våra tallrikar och huvuden på bilden nedan.

Vi bjöds på avsmakningsmeny men jag hanterade det bra och åt inte för mycket. Föll för grupptrycket och drack ett glas vin (dock ett på hela kvällen). Jag dricker ju typ aldrig alkohol numera men känner inte heller att det gör något om jag gör det en gång var fjärde månad liksom. Någon måtta får det ju vara med allt, haha (och jag blir noll procent triggad av alkohol så det är ingen fara).

Så, vilka var vi på middagen? Jo, Anna och Ragnhild från produktionsbolaget Mameluck, Carin, Anna och Jill från Stockholms skrivbyrå, Jörgen som är copywriter och även tidigare varit lärare på Forsbergs.

Och så min chef Sofia Zetterqvist (som, utöver copyjobbet, också bloggar om resor på Fantasiresor) och Katarina Wohlfart som har resebloggen Äntligen vilse.

Det blev en väldigt inspirerande och fin kväll. Nu ska jag sova för i morgon blir det upp tidigt igen. Hur har ni haft det idag?

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Vin, besök hos frisören och kale caesar

 1. Anna skriver:

  Jättefin i håret! 🙂

 2. Katarina skriver:

  hehe. Måste säga att det där är en crazy bild på mig och Sofia men I love it! Tack för en grym kväll. Har varit glad hela dagen. Så roligt att träffa så inspirerande människor! 🙂

  • Jessica Johansson skriver:

   Hahaha ja det var inte precis ljust men bilden är härlig ändå tycker jag. 😀 Tack själv, jag har också varit glad idag (och beställde nyss kugghalsbandet, efter att ha drömt om det i ett dygn..!). Hoppas att vi får tillfälle att ses i lika inspirerande former igen framöver!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s