Flickorna, matlådorna, promenaderna

bönbullar

I morse var det en liten mental kamp för att inte väga mig i smyg, jag har ju lovat mig själv att vänta till nästa vägning. Det är inte konstruktivt för mig att väga mig hela tiden. Det funkar för vissa, alltså jag vet vissa som väger sig varje dag och trivs med det (?) men jag blir alldeles knäpp av att hålla på så. Vikt, vikt, vikt, liksom. Jag vann kampen och gick upp nöjd och drack kaffe + åt frukost och tittade en stund på julavsnittet av Barnmorskan i East End (finns på SVT Play nu) innan jag fick lov att stänga av och gå ut på en rask promenad. Under promenaden lyssnade jag på ett par avsnitt av Atladottir Bjurwald podcast igen (gamla avsnitt, jag lyssnar ikapp).

När jag kom hem igen satte jag igång med jobb vid köksbordet och så pågick det typ hela dagen. Till lunch åt jag resterna från gårdagens middag: Bönbullar med potatis, broccoli och lite grönsaker. Sedan jobbade jag vidare fram till mellis. Åt turkisk lättyoghurt (kvarg var slut) med frön och bär. Gick ut en kort sväng, bara för att rensa huvudet och få ny energi. Kom hem och jobbade vidare. När jag hade jobbat klart läste jag vidare i Flickorna av Emma Cline som jag påbörjade igår.

Jag och Jens åt middag tillsammans (jag åt vitkåls- och köttfärsgratäng + massa sallad). Jag konstaterade att mitt streetdance-pass tyvärr var inställt och ersatt med bodyjam som jag ju inte var så förtjust i. Så jag bokade av det och körde onlineyoga i stället. Artan låg och sov i en garderob men kom rusande så fort jag rullade ut yogamattan och satt och spann under hela passet, haha. Sedan gick vi och handlade förnödenheter.

Har en positiv känsla, maten går bra igen och jag rör mig som jag ska. Allt går verkligen om man bara bestämmer sig! I morgon ska jag dock på en julmiddag men är redan inställd på att inte äta för mycket och inte dricka någon alkohol, så det kommer gå bra.

En typiskt vardaglig dag men ändå så fin, som nästan alla dagar i drömlivet!

Hur har du haft det idag?

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s