Idag överträffade jag mig själv

Det krävs verkligen en himla massa för att jag ska känna mig som på teckningen ovan. Ni vet hur det är med den inombordsliga prestationsprinsessan osv. Men just nu känner jag precis så! Dagen började med att jag åt frozen banana yoghurt och tittade på det nästsista avsnittet av Parisa Amiris talkshow på SVT Play. Sedan bytte jag om och promenerade en timme i rask takt, isen börjar ju smälta bort (är det bara jag som känner ”YAY!”?) sakta men säkert. Under tiden lyssnade jag på (vem är förvånad?) kent. När jag kom hem tog jag det lugnt ett tag.

Till exempel fotade jag utsikten från vårt badrum. Bilderna på insidan av badrumsdörren byter jag ut med jämna mellanrum. Inspirerande grej tycker jag. När jag hade återhämtat mig tog jag min handlingslista och åkte för att storhandla. Egentligen skulle jag ha haft matlag med tjejen jag brukar ha det med, men hon mår inte så bra just nu. Då bestämde jag mig för att inte bara skita i det utan köra själv i stället! Att ha matlådor i frysen gör livet så oändligt mycket enklare för mig.

När jag kom hem gjorde jag först och främst i ordning en halloumisallad till lunch innan jag körde igång.

Sedan har jag mest hängt här och lyssnat på massa avsnitt av Atladottir Bjurwald podcast, ett avsnitt av Arga flickor – varvat med kent. På eftermiddagen åt jag en proteinpudding till mellanmål. Numera äter jag ju inte det så ofta men ibland är det gott! Jag och Jens gick ut på en kort promenad.

Det var lite slitsamt att laga så mycket mat, men med den här utsikten blir det ju helt klart enklare. ❤

Jag lagade dessa rätter idag

  • Vitkåls- och köttfärsgratäng (jag har fått receptet av en bloggläsare)
  • LCHF-paj utan vetemjöl (med mandelmjöl i stället) med chèvre och soltorkade tomater
  • Turkisk linsgryta, sen toppar man med lite fetaost vid servering
  • Bönbullar med potatis och broccoli (den rätten åt vi till middag idag och så räcker det till lunch i morgon)

Det här resulterade i 12 matlådor utöver bönbullarna. Alltså, HUR underbart?

Artan tittar på blommor. Så sött tycker jag! På kvällen efter maten åkte vi och drack kaffe hos vänner på Söder. De åt bullar, men jag tog en clementin (obs, ej martyriskt, jag tycker verkligen inte att det är ett dugg jobbigt eller tråkigt att stå emot sådant nuförtiden. Tvärtom!). När vi kom hem därifrån gjorde jag klart den sista maträtten.

Just det, jag bloggade om kent också på eftermiddagen. Helt klart produktiv dag och jag älskar det! I morgon blir det streetdance, hemifrånjobb, promenad och lite sånt.

Hur har ni haft det idag?

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Idag överträffade jag mig själv

  1. Agneta skriver:

    Åh, jättegoda maträtter.Hoppas ni får en fin jul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s