Dags för vikt och mått

foto-2016-11-24-14-43-47

I morse var det dags för vägning igen, efter att inte ha smygvägt mig en enda gång (jag skrev nyligen att jag hade dragit på mig en viktfixering och hade som mål att inte smygväga mig). Jag klev upp på vågen i morse med lite bävan och blev glad när den visade på 0,3 kilo minus! Jag vet att det är lite men det är mer än ingenting så jag är supernöjd.

Vikt: 87,8 kilo.

Startvikten var 101.9 kilo till mina 161.6 cm (jag touchade den vikten, 101.9, så sent som i augusti 2015).

Målvikten är tillsvidare ca 70 kilo.

Mått:
Överarm: 34 cm. När jag började styrketräna i april 2015 var det 41 cm.
Lår: 58 cm, minus en cm sen jag mätte sist. Startmåtten i april 2015 har jag inte registrerat men i början av 2016 var måttet 66 cm.
Rumpa: 110 cm. Startmåttet i april 2015 var 118 cm.
Midja: 107 cm. Startmåttet i april 2015 var 117 cm.

Mående: Euforisk efter kent-konserten igår. Vag huvudvärk, antagligen måste jag hiva i mig vatten för att det ska gå över. Stolt över att inte ha smygvägt mig och att jag äntligen har fått ordning på mellanmålen. Det ger ett lugn, att jag inte är så fokuserad på mat hela tiden.

Kommentar: Jag fortsätter med samma mål inför nästa vägning om två veckor, alltså: Inte smygväga mig innan dess och inte äta för mycket mellanmål (nej, inte ens på jul)!

Förresten, visst är nya sajten fin? Jag har mejlat om att kommentarerna i min blogg inte har hängt med, de ligger kvar i mitt bloggverktyg så hoppas att det kan ordnas så snart som möjligt. Pga konserten igår och att sajten gjordes om så kommer jag blogga två gånger till idag – dels senaste dagarnas decemberdagbok och dels ett separat inlägg om kentkonserten och kent i allmänhet.

Hur går det för er andra som vill gå ner i vikt eller göra andra förändringar?

 

Annonser
Det här inlägget postades i Vägning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s