Kent, ateljéhäng, träning och sånt

Bild från min vän Daniela.

Här kommer decemberdagboken för igår och i förrgår. Och idag, även om dagen inte är slut ännu! Jag var tvungen att konsultera min kalender och bilderna i min telefon för att minnas vad jag hade gjort (och ätit). Minnet är kort men bra som man brukar säga (även om jag knappast glömmer gårdagskvällen i första taget), haha. Därför är det ju absolut bäst att skriva dagboken samma kväll. Nåväl!

I förrgår var jag hemma på förmiddagen och jobbade lite. Sedan begav jag mig till min vän Daniela. Hon har ett fantastiskt hem, bl a har hon byggt den här hyllan själv! Kolla:

Jag åt min matlåda där, bestående av oreganogratinerad kyckling med matvete och sallad. En perfekt måltid enligt mig, eftersom den tar tid att äta och man blir verkligen mätt samtidigt som den är liksom lagom. Efteråt stack vi till hennes ateljé. Jag ritade, hon skapade sina smycken och vi lyssnade på kent hela tiden. Och småpratade förstås. En eftermiddag helt i min smak! Jag hade med mig mellanmål i en smart grej som jag har köpt, som har ett lock på toppen där man kan lägga frön eller så, och så kan man ha yoghurt under. Superbra! Efteråt mötte jag upp Jens. Vi köpte middag till honom, själv gjorde jag en halloumisallad. På kvällen körde jag online easy yoga. Så skönt för axlar och rygg!

Igår morse åkte jag tidigt hemifrån och styrketränade intensivt med inslag av pulshöjande grejer. Det är så skönt att vara på banan med styrketräningen igen. Efteråt åkte jag till min pappa för att fixa en rolig grej som jag berättar mer om längre fram. Det kändes lyxigt att komma hem till mina föräldrar sådär mitt på dagen en vardag. ❤ Efter det åkte jag hem och åt en matlåda: Zucchinibiffar med matvete, sallad och en klick crème fraîche. Därefter hemifrånjobb vid köksbordet hela eftermiddagen.

Jag var lite ledsen igår eftermiddag, eftersom jag fick katastroftankar. Det är viktigt att skriva om sådant också, tycker jag, eftersom det inte ska vara skambelagt att vara ledsen. Och allt kan ju inte vara tipptopp hela tiden (inte ens i drömlivet!). När jag får katastroftankar har jag svårt att vara rationell. Men så småningom blev jag glad igen, åt ännu en halloumisallad till middag. Varför överge ett vinnande koncept, liksom?

Sedan gjorde jag i ordning mig och lyssnade på kent (vilket jag gjorde även innan när jag jobbade och även just nu när jag skriver det här – just nu om och om igen på Förlåtelsen). Till slut var det dags att bege mig iväg till Tele2arena för att möta upp min vän. Jag lyckades bli en halvtimme tidig (knäppt men typiskt mig!) och min vän var sen så jag stod länge och fick tår som nästan var som is. Till slut gick vi in och konserten var helt otroligt, fantastiskt bra men jag ska skriva ett eget inlägg om kent sen eller i morgon.

kent

Idag vaknade jag, kollade på Skam, sminkade mig och stack iväg till Forsbergs för sista lektionen där i år. I morgon och på söndag är det julmarknad, tips!

 Temat för årets julmarknad på Forsbergs är ”Lugn, du hinner”. För att illustrera det har eleverna bl a slagit in tavlor i tidningspapper (man tar vad man har när tiden är knapp, liksom). 

Sedan unnade jag mig och Jens en vegetarisk meze från Babel deli till lunch (köpte med mig hem), det var verkligen längesen sist. I våras åt jag ju det ca hela tiden. Sedan har jag jobbat på eftermiddagen vid köksbordet med mitt roliga copyjobb. Till middag blir det blomkålspizza. Sen ska vi hälsa på en vän som ligger på sjukhus. 😦 Och i kväll nog bara ta det lugnt. Kentinlägget får nog bli i morgon.

Hur har ni haft det?

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Kent, ateljéhäng, träning och sånt

  1. Anne skriver:

    Kents texter och musik är underbar. Dock av egen erfarenhet är de ej vanliga killar utan svin. Otrogna fylla etc vardag. Jag vet ej men av egen erfarenhet så att säga inga fina killar. Men bra musik.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s