Mina planer den här veckan inkl. kent och massa träning

retrokök
Här sitter jag oftast och jobbar, i matrummet.

Jag tidsinställer det här inlägget eftersom sajten görs om lite. Så när ni läser det här är det redan tisdag. Men jag tänkte ändå berätta lite kort om mina planer för resten av veckan!

Tisdag: Jag är lärare på Forsbergs på förmiddagen, sedan ska jag ha ett inspirerande lunch- och eftermiddagsmöte inom copyjobbet. På kvällen promenerar jag en timme. Till lunch äter jag någon sallad med min copyjobbet, till middag lagar jag nog blomkålspizza. Det var längesen! På kvällen promenerar jag en timme, eller – om det är för isigt – kör ett onlinepass med fokus på kondition.

Onsdag: På förmiddagen ska jag träffa min pappa och fixa en rolig grej. Sedan ska jag hänga i min vän Danielas ateljé. Jag kommer nog rita och hon gör smycken. Till lunch blir det alltså någon form av matlåda och till middag tänkte jag hitta något nytt recept, baserat på vad vi har hemma som behöver ätas upp. Kanske någon god laxpytt, för vi har en del lax i frysen. Samma sak här, om det är för isigt kör jag onlinepass, annars en timmes promenad på kvällen.

Torsdag: Jag ska styrketräna på morgonen, sedan jobba hemifrån mitt kära kök. På eftermiddagen promenerar jag en timme och på kvällen ska jag se – håll i hatten nu! – kent live. IIIH, skriker tonåringen inom mig. Till frukost ska jag äta en lunchlåda från matlaget och till middag äter jag antingen ute innan konserten eller lagar bananpannkaka eller liknande.

Fredag: På morgonen promenerar jag en timme eller kör onlinepass, sedan ska jag vara lärare på Forsbergs sista gången för det här projektet. Nästa gång blir nog i mars om jag inte minns fel. På eftermiddagen jobbar jag med copyjobbet och på kvällen blir det nog något kul men inget är bestämt ännu. Kanske middagsgäster eller liknande. Till lunch äter jag en matlåda på Forsbergs.

Lördag: Styrketräning på morgonen, sedan ska jag gå på Forsbergs julmarknad. Det borde ni också göra om ni befinner er i Stockholm! Därefter får vi se vad vi hittar på, kanske köpa julklappar som resten av landet typ.

Söndag: Styrketräna på morgonen, sedan matlag med Angelika och sedan promenad på kvällen. Jag äter nog omelett till lunch (vill prova fylld omelett efter att ha sett en så fin bild på instagram, haha) och matlåda till middag. Vill även hinna rita och skriva lite på söndagen men tiden har som bekant en tendens att flyga.

Så ser mina veckoplaner ut. Vad ska ni göra under resten av veckan? Glad Lucia, förresten!

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Mina planer den här veckan inkl. kent och massa träning

  1. Just idag har jag köpt min första flaska vin på 17 år. Ska bli spännande att smutta på ett halvt glas i kväll. Kanske kan jag stävja mitt felät kvällstid på så sätt – det är tanken iaf. I övrigt gäller löpning, gå i backe i skogen, korta o långa pw:s samt så lit ekolhydrater som möjligt. Heja dig och din fina blogg – love it 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s