Träningsselfie, halloumisallad och bestyr

Dags för elfte decemberdagboken. Dagen började med att jag gick upp, såg några avsnitt av ”Skam” på SVT Play, åt frukost och drack kaffe. Sedan pälsade jag på mig och gick och styrketränade igen. Idag körde jag ett riktigt hårt styrkepass med fokus på hela kroppen. Benpress i maskin med båda benen och ett ben i taget, benböj, utfallssteg, axelövningar med gummiband, latsdrag i maskin, crosstrainer osv. Jag var alldeles skakis när jag gick från gymmet och det brukar vara ett gott tecken!

Körde även TRX, alltså sådana som på bilden ovan. Det är väldigt bra och effektivt. Under träningspasset lyssnade jag på ett par äldre avsnitt av förstagångenpodden och fnissade ibland för mig själv. På vägen hem handlade jag och  njöt av att det måhända var snöigt men åtminstone inte halt.

När jag kom hem tog jag det lite lugnt och gjorde sedan en redig halloumisallad + en klick crème fraîche som jag kryddade med curry. Jag äter ju näsan alltid halloumisallad men nu var det några veckor sedan sist så nu var det så gott igen. Jag börjar känna mig i balans med maten redan, efter bara någon vecka utan för mycket mellanmål och utan smygvägningar. Är inte lika ”obsessig” kring mat och samma gäller vikten. Det känns så skönt! Som att kroppen liksom stabiliserar sig igen (eller kanske framförallt hjärnan).

På eftermiddagen fortsatte jag städa och plocka och fixa och vika tvätt och sådant. Fram till för någon timme sedan har jag knappt suttit idag, ändå skönt att få massa gjort. Jag älskar ju att vara hemma också, mer än ord kan beskriva, så jag bara njuter av sådana här dagar. På eftermiddagen tog jag och Jens en promenad i snön och handlade till middagen (parmesanköttbullar med linser, ugnsrostade grönsaker och morotstzatziki som fanns kvar sen igår). Jag köpte även Dagens Nyheter eftersom det står om både Patti Smith (min gudinna, as you may know) och Stina Wollter och annat intressant.

 

De här nio bilderna har varit de mest gillade på mitt ritkonto på instagram @jessicaritar. Det startade jag lite tidigare i år (typ i somras/höstas) och det har fortfarande betydligt följare än min facebooksida för teckningar. Följ gärna om ni vill! Mitt vanliga konto är @jessicaosv.

Resten av kvällen ska jag läsa, kanske rita lite, kanske fixa lite. Ja, fortsätta i samma söndagsanda helt enkelt. Hoppas att ni också har haft en mysig tredje advent. Nu är det inte långt till jul, hörni! Gillar ni julen?

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s