Unboxing fysisk kalender

kalender 2017

Jag har nog aldrig haft ett unboxing-inlägg i den här bloggen (däremot i min bokblogg förr om åren när jag gjorde massa gigantiska adlibris-beställningar, haha). Men nu är det dags! Jag är ett stort fan av fysiska kalendrar, något som väl mer och mer är på väg bort. Jag har alltid med mig både min fysiska kalender och en anteckningsbok i väskan. Alltså jämt! Man får så bra översikt med en fysisk kalender, upplever jag. Och med en fysisk skrivbok kan man lätt hantera sina att göra-listor och anteckna från möten + skriva upp idéer närhelst de dyker upp.

kalender 2017

Redan för några veckor sen hade jag en högtidlig stund då jag begav mig till NK och Bookbinders design (inte sponsrad) för att köpa en fysisk kalender för 2017. Det gäller att vara ute i tid liksom. Förra året hade jag en från Ordning & reda men den är inte längre anpassad till Sverige (veckodagarna står på engelska, inga högtider osv) plus att jag tyckte den blev så skitig snabbt (den är gul i skinn).

kalender 2017

Nu valde jag alltså den här i en fin mörkturkos nyans med hårdpärm och spiral. Som jag gjort sedan jag var liten fyllde jag direkt i mitt namn och mejladress på försättsbladet. ❤

kalender 2017

 

Jag är supernöjd och redo inför 2017!

Någon mer som fortfarande kör fysisk kalender?

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Unboxing fysisk kalender

 1. Karin skriver:

  Hej! Jag kör också fysisk kalender, överlägset snabbast och bäst överblick!
  Har haft en från Frankie som jag älskat. Har en från personlig almanacka men kommer sakna min Frankie så mycket. Jag skulle kunna ha flera olika men då tappas ju smartheten lite.

 2. Carro skriver:

  Har en på jobbet, oslagbart!
  Privat har jag en delad iCalendar (eller vad det nu heter?), som jag och mannen delar.

 3. Maria skriver:

  Ja fysisk kalender är bäst för överblick och snabba noteringar. Kör dock skol-varianten för att inte få ett konstigt avbrott mitt i årets intensiva period. Mer naturligt att avbrottet ligger i samband med sommar-semestern.

 4. sofia ekholm skriver:

  Jaaa, älskar fysiska kalenderar och skulle aldrig bara vilja ha telefonen! Mysigt att skriva in grejer, man får bättre översikt och det är enklare att se fram emot saker 🙂

 5. Marie skriver:

  Jaaa, klart jag kör med fysisk kalender!!! Bor inte i Sverige så det får bli en utan svenska helgdagar. För ett antal år sedan hittade jag Burde kalendrar på Barnes & Noble men de har slutat ta in dem. Sorgligt.
  Har även en almanacka på kylen hemma där man vänder blad för varje månad. En fysisk kalender och almanacka är ett måste så man kan bläddra, skriva in, stryka över och ha översikt vad som händer veckovis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s