Den tionde decemberdagboken och jag, idag

Tionde decemberdagboken, då! Så här såg jag ut idag. Dagen började med att jag sov längre än på flera år tror jag, ända till nio! Lite bestört gick jag upp och åt frukost, frozen banana yoghurt:

thumb_foto-2016-12-10-09-20-53_1024

Under tiden tittade jag en stund på Ljust & fräscht på SVT Play, en show med Henrik Schyffert och Fredrik Lindström. Jag är väldigt förtjust i båda sedan typ hela mitt liv! Fast sen fick jag snällt slita mig från den, gå ut kurande i snön och träna! Efter det städade jag matrummet och köket sådär supernoga som jag nästan aldrig gör. Ni vet, torka bort fläckar från skåp och sådant. Under tiden lyssnade jag på Alex & Sigge, senaste avsnittet. Till lunch åt jag en av matlådorna från matlaget. Rödbetsbiffar med matvete och så gjorde jag ny morotstzatziki till och skar lite grönsaker. Jag åt dock inte upp allt på bilden eftersom det inte var så goda biffar, haha! (de ser inte riktigt ut som biffar heller men ändå)

Sedan gjorde jag och Jens i ordning oss och stack iväg till Sundbyberg för att möta upp några vänner. Vi gick på designmarknaden i Marabou konsthall. Jag är ju helt galen i designmarknader, sådan inspiration!

sticklingsvas

Bland annat fanns de här översöta sticklingsvaserna, jag köpte faktiskt en! Sedan i våras har jag ju blivit lite intresserad av växter. Superfin marknad, för övrigt, den är även i morgon om någon som bor i Stockholmstrakten vill hitta fina och personliga julklappar till sig själv eller någon annan. Efter marknaden gick vi och fikade. Apropå mitt mellisproblem kände jag mig himla stolt för jag hade förberett och hade med mig en näve mandlar och ett äpple, för att inte riskera att äta någonting (för mig) dåligt. Bra grej! Vi åkte hem och på vägen köpte jag en sallad på Panini med lax. Den var väl sådär i ärlighetens namn, men helt okej. Så här såg den ut:

Efter middagen lade jag upp nya ord på enkreativgrej där jag gästspelar i december. Kvällen har sedan ägnats åt att jag och Jens har kollat på olika intervjuer på youtube, pratat, skrattat och jag har ritat massor! Nu ska jag titta klart på Ljust & fräscht innan jag går och lägger mig. Just det, jag tog min första stickling också från ett av balettbladen. Spännande att se om den får rötter! Så här ser den ut nu, miniliten:

Hur har ni haft det idag?

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s