Några poddar jag har upptäckt på sistone

Eftersom det verkar vara något tillfälligt knas med bilderna här i bloggarna på amelia så avvaktar jag med dagens decemberdagbok till i morgon bitti, vill ju gärna ha med bilderna. I stället skriver jag om något helt annat, några poddar jag har upptäckt på sistone! Vissa kanske jag har hunnit skriva om förut redan men minnet är kort osv.

Konversation

En podcast från expressen där två olika kulturpersonligheter förs samman och själva får samtala, utan programledare. Jag veeeet att jag tipsade om den typ nyss, haha, men den är så bra så den tål att påminnas om. Jag blev lite chockad när jag såg att personer som Kristina Sandberg, Barbro Lindgren, Sara Stridsberg och Karolina Ramqvist har medverkat (alla de avsnitten är så otroligt fina)! ❤

Atladottir Bjurwald 

Två överfantastiska journalister som pratar om media. Alltså på ett initierat, insiktsfullt, analytiskt men också lättillgängligt sätt. Otroligt intressant och relevant, ej bara för journalister. Plus i kanten för härliga röster att lyssna på!

Förstagångenpodden

Min senaste förälskelse är alltså, som jag skrev häromdagen, förstagångenpodden. Emma Knyckare och Matilda Sjöström pratar om en sak i varje avsnitt, alltså första gången de gjorde den. Typ första boken, första förhållandet, första ditten eller datten. Det kanske låter schematiskt men det är så klart jätteroligt och bra och intressant. Härlig göteborgska som bonus.

Andra podcasts jag lyssnar på med lite extra stort intresse just nu:
(det blir orimligt att rabbla alla jag lyssnar på, haha)

Brännässlor
Dilan och Moa
En varg söker sin pod (evig favorit)
Mellan raderna – en podcast om läsning

Kolla gärna mina två mastodontiska podcastinlägg här och här. Jag lär komponera ett nytt vad det lider, kanske lagom till mellandagarna. Kul att uppdatera vartefter jag upptäcker fler podcasts och tröttnar på andra.

Vilka är era favoriter just nu eller de senaste ni har upptäckt? Hörs i morgon igen med dagens dagbok och sedan morgondagens också… Ja, ni fattar!

Annonser
Det här inlägget postades i Podcast. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s