Den femte decemberdagboken: Bönbullar, kreativt, Patti

Jag har fortfarande inte varit helt kry idag även om det är mycket bättre. Räknar med att kunna träna igen om ett par dagar och kanske promenera redan i morgon. Idag har varit en dag med mycket jobb, men turligt nog roligt jobb! På förmiddagen var jag lärare igen för Forsbergs skolas julmarknad. Det finns ett event nu förresten, den som bor i Stockholm och vill hitta billiga sista-minuten-julisar bör kolla in det här. Eleverna gjorde en andra presentation av helhetskoncept för julmarknaden och det kommer bli så himla bra!

Efter det åt jag en matlåda från matlaget, köttfärs- och vitkålsgratäng och så hade jag med mig grönsaker i en fryspåse – tips! Sedan begav jag mig till Centralen för möte med min copyjobbschef Sofia. Vi skrev även nytt avtal, vilket innebär att jag får jobba vidare hos henne på 50 procent efter en provperiod sedan augusti, YAY! Som jag tidigare skrivit är det ett helt fantastiskt roligt jobb som passar mig perfekt. Jag åkte hem efter mötet och fortsatte jobba massor. Sedan lagade jag bönbullar med potatis, broccoli och lite grönsaker till. Ursäkta dålig matbild men ni vet: 1. Lampljus 2. Kom på i sista sekund.

PS. Jag åt en till bönbulle sen. Det var gott! Vi har ju börjat äta upp maten vi har hemma och den här rätten hittade jag genom att receptgoogla lite på vita bönor. PS2. Jag har inte ätit för mycket mellanmål idag heller, och inte vägt mig. Bra grej. Det där jag skrev igår om att vara hungrig innebar förstås absolut inte att jag ska gå runt och vara hungrig. Jag ska fortsätta med min sunda inställning om att det ska vara lustfyllt och färgglatt och gott med mat, snarare än diettänket. Vad jag menade var att det ju blir en omställning på ett par-tre dagar då jag får lov att vara liiite hungrig eftersom jag skär ner på mellanmål igen. Sedan tänker jag absolut inte köra någon diet (och inte de här dagarna heller). Det är inte sunt och jag har haft nog av späka-mig-själv-dieter i mitt liv.

Efter att ha jobbat ytterligare lite till med allt möjligt tittade vi på min favoritdokumentär Dream of life om min favoritperson Patti Smith.

Raggsockor och soffläge. Och det var min dag på ett ungefär. När jag flängde hit och dit lyssnade jag på kents senaste skiva (inte best of utan den innan) varvat med en intervju med Kristoffer Triumf och senaste avsnittet av förstagångenpodden, jag är så förtjust i Emma Knyckare ända sedan hon var programledare i Tankesmedjan i P3!

Nu ska läsa De polyglotta älskarna en stund och sedan sova. I morgon vaknar jag nog helt frisk!

Vad har ni gjort idag?

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s