I drömlivet köper jag någonting inspirerande varje månad

annagrundberg

En fin grej jag har börjat med på sistone är att köpa någonting inspirerande eller fint varje månad. Då ska det inte vara att jag går till närmaste affär och hivar i allt jag hittar – tvärtom. Det handlar om fina saker som någon konstnär har gjort, kanske någon jag följer på instagram eller hittar på annat sätt. Det finns ju hur många duktiga som helst och som ni vet älskar jag konst och vill att allt hemma ska vara fint.

Eftersom vi har lite mer pengar nu i drömlivet än tidigare (då jag nästan aldrig hade råd att köpa fina saker, det gjorde jag ändå, men då blev jag liksom pank på kuppen hehe) så tycker jag det här är ett så fint sätt att belöna mig själv för att jag har kämpat och uppnått något jag länge velat. Det här är alltså inte sanslös konsumtion utan snarare superfina, personliga saker och prints osv.Plus att man stöttar konstnärerna, jag tycker att alla som kan borde göra detta. Man blir superglad och gör någon annan glad.

house_doctor_block

Exempel på sådana fina saker jag köpt senaste månaderna:

Den lilla skulpturkaninen ovan, av Anna Grundberg
En prenumeration på Galago, man ska få en affisch + kalender + två böcker på köpet och så får man den fina tidningen!
Biljetter till en av kents ❤ sista konserter
En fin affisch från House of rym
En prenumeration på Dotterbolaget + Asylgruppen Malmö, man väljer om man vill betala 100, 200 eller 500 kronor i månaden (beroende på vad man känner att man kan avvara) och i gengäld går 100 procent av pengarna till Asylgruppen + att man varannan månad får finpost av några av Sveriges främsta serietecknare
Affischer av t ex esters_rester på instagram och leezaewald
Den här månaden blev det dock en lite dyrare grej, nämligen en matta till vardagsrummet, den som syns på bilden ovan och som jag skrev om igår

Det är även så inspirerande att ha en lista där man fyller på när man hittar något inspirerande man vill ha. Vissa månader blir det två saker, andra månader en osv. Fin grej va?

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration, Kultur. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s