Ny matta i vardagsrummet (vilken skillnad)

house_doctor_block

Förra veckan var som sagt min mamma och syster på besök och de har lite bättre fingertoppskänsla än vad jag har för inredning, samtidigt som jag ju verkligen vet vad jag gillar och inte. Ett av förslagen de gav var att det behövdes en stor matta i vardagsrummet. Vi hade en förut som vi köpte när vi var nyinflyttade för ett år sen men jag gillade inte den och tyckte det blev för mycket blått i rummet. Efter att ha spanat in House doctors matta Block hos flera av mina instagramfavoriter hade jag nästan bestämt mig för att det fick bli den. Och så slog jag till förra veckan, så den här fick bli månadens stora köp!

Visst är den fantastisk! Du hittar mattan här (adlink), vår är 160 x 230 cm men den finns i olika storlekar. Åh, jag är så nöjd (fåtöljen i bakgrunden ska vi däremot göra oss av med)! Det är så skönt att ha en plan med hemmet och så kan man sakta skaffa en sak i taget när man har råd och välja noga. Så har jag ju inte riktigt jobbat tidigare…

För fler inredningsbilder, kolla kategorin inredning här i bloggen eller följ mig på instagram: @jessicaosv

Inlägget innehåller köplänkar.

Annonser
Det här inlägget postades i Inredning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s