It’s Friday I’m in love

Då var det dags för andra decemberdagboken! I skrivande stund har jag en himla huvudvärk som inte ens ipren har rått bot på och ska därför gå och lägga mig. Så det blir en något kortare variant idag.

paradiset

Dagen började med att jag såg klart det sista av de nya Gilmore-avsnitten, snyft! Funderar på att se om hela serien från början bara för mysets skull liksom. På förmiddagen var jag lärare på Forsbergs, det är ett projekt som började i onsdags och sträcker sig fram till deras julmarknad om ett par veckor. Efter det gick jag faktiskt förbi Paradiset bara för att jag har varit så nyfiken på det stället. Det är alltså en helt ekologisk matbutik och så har de restauranger och sådant. Det var fint men jag tog bara en snabbtitt idag, ska komma tillbaka när jag har mer tid.

Sedan åt jag en kycklingsallad på ett kafé och lyssnade på dagens avsnitt av Alex och Sigges podcast. Jag skulle möta upp Angelika, det var nämligen dags för matlag!

Idag lagade vi:

Rödbetsbiffar med matvete och så får man typ ta en klick turkisk yoghurt + sallad till
Zucchinibiffar med matvete och morotstzatziki
Vitkåls- och köttfärsgratäng

Efter det var jag heeeelt slut och den känslan har liksom hållit i sig hela kvällen. Har ritat mycket på kvällen och jag och Jens har lyssnat på musik och pratat. Till middag åt jag en matlåda (alltså, man är inte så sugen på att laga middag när man precis har stått i samma kök och lagat mat i tre timmar, åtminstone inte jag!) bestående av köttfärs- och vitkålsgratäng + sallad till.

kent-best-of

Har även, sjukt otippat, upptäckt en kentlåt idag. Det är otippat eftersom jag alltid har avgudat kent och borde ha hört prick varje låt men Silver har jag förälskat mig i först idag, den är otroligt bra. Skivomslaget är helt otroligt, jag identifierar mig så mycket med det eftersom hela mitt tonårsrum var draperat i kent, om än inte riktigt lika maffigt som på den här bilden. Plus att hon har sådan tidig 00-talskentstil! ❤

Nu ska jag sova bort den här huvudvärken och vakna pigg och glad i morgon bitti!

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s