I stället för julkalender

Jag brukar ju alltid ha en julkalender i bloggen (även när jag hade en bokblogg så var det alltid julkalender så det har blivit ett gäng år nu!). I fjol hade jag en tipsjulkalender till exempel, som fortfarande är värd att kika lite närmare på. Först hade jag tänkt ha en receptjulkalender i år, typ att jag provar ett recept om dagen. Men jag känner att jag bara måste ha fokus nu på att klara dag för dag och vill inte påbörja något projekt som jag kanske inte mäktar med att avsluta. Därför hittade jag på en annan idé i år!

(insert pytteliten trumvirvel här)

Decemberdagbok. Alltså att jag skriver en liten dagbok här i bloggen varje kväll under hela december månad. Om vad jag har gjort den dagen, hur jag har mått. Om jag har tränat berättar jag om det, om jag har ätit bra eller dåligt eller mittemellan (fast bra ska det vara!) så berättar jag om det. Inte så superspeciellt kanske men lite mysigt ändå.

Jag kommer så klart blogga om annat också! Hoppas att ni vill följa med mig genom december.

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till I stället för julkalender

  1. Marie skriver:

    Låter toppen! Det ser jag fram emot!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s