Jag fick lite hjälp att fixa i vårt färgglada hem

retrohem

Häromdagen var min mamma och underbara syster på lunch. Vi åt bananpannkaka med minikeso och blåbär + pumpakärnor. Sedan hjälpte de mig att med små medel få det att se finare ut. Ok, inte just i köket som syns på bilden ovan för där behövs liksom inget piffande. Det är så fint ändå!

tavelvägg

Tavelväggen däremot! Min syster flyttade några bilder och lade till några utan att flytta på några spikar och helt plötsligt såg det ut så här. Alltså betydligt finare och skönare för ögat än innan. Så nöjd!

Printet av kollijox hamnade ovanför skänken i matrummet. Det lyfte liksom hela rummet på något sätt.

retrokök

Jag har faktiskt köpt en ny matta till vardagsrummet så den här retro plastmattan fick hamna under köksbordet igen. Och så vände vi på möbeln där vi har micron och vips blev det mycket finare!

Även den här lilla väggen fick jag hjälp av min syster att fixa till. För som jag skrev på Facebook: Vad tusan ska man ha på väggen om inte Ziggy, liksom.

retrohem

retrohem

Blombordet fick flytta till framför elementet och så småningom ska jag fixa en golvstringhylla att ha i en annan del av vardagsrummet. Jag saknar liksom den där fingertoppskänslan även om jag ju är otroligt intresserad av inredning. Om jag får gå lös blir det saker och prylar prick överallt (alltså överallt). Även om jag gillar att ha just mycket fina saker och färger, så vill jag inte att det ska bli plottrigt och stressande för sinnet. Nu blev det mycket bättre än innan och jag njuter av att hänga hemma just nu!

Annonser
Det här inlägget postades i Inredning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s