Bloggträff, parmesanköttbullar och pepp

Så här peppad kände jag mig i morse. Jag är liksom på banan igen med mitt extrafokus som jag skrev om igår, och jag blir så glad för era kommentarer och när ni delar med mig. Känner även att jag just nu är hyfsat ikapp med mina att göra-listor och det gör mig alltid lugnare och gladare.

parmesanköttbullar

Igår provade jag en för mig ny maträtt: Parmesanköttbullar med linser , grönsaker i ugn och morotstzatziki. Alltså så otroligt gott! Jag äter ju bara rött kött ibland nu och bara när jag verkligen kände för det, vilket känns bra i kroppen. Här hittade jag receptet. Det var inte svårt att laga heller. Nu sitter jag och funderar på vad jag ska laga till middag idag. Har du något bra tips (som inte är soppa)? Dela gärna med dig i kommentarsfältet!

haymarket

Just nu sitter jag på en bloggträff på Haymarket med nystartade Influencers of Sweden. Idag blev vi bara två personer – Hanna Rosell och jag – men vi ska ses fler gånger och jag håller tummarna för att vi blir fler nästa gång. Det är ju hursomhelst bra att få lite intensiv tid till att blogga, vilket är planen för eftermiddagen.

I kväll blir det en timmes promenad. Vad har ni för er?

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s