Bilder från några härliga dagar förra veckan

Jag hade en helt fantastisk drömlivsvecka förra veckan. Som alltid är jag dålig på att komma ihåg att fota (särskilt människor jag träffar, för då är jag så busy med att babbla, hihi!) men några bilder blev det åtminstone. Låt oss ta en titt!

På måndagen inledde jag dagen med ett online-träningspass i vardagsrummet. Jag brukar helt sonika ställa datorn på en stol, ta på mig träningskläder- och skor och sedan kör jag intensivt. Stackars grannarna under, det låter nog en del när jag dansar runt! Efter det var jag hos min vän Stephanie och hängde en stund med henne och hennes barn på öppna förskolan, sedan åt vi lunch i deras mysiga hem. Därefter blev det lite copyjobb och på kvällen streetdance (I know, två träningar på samma dag!).

 

På tisdagen copyjobbade jag hemifrån på förmiddagen. Även det är ju så otroligt kul, och att jobba vid köksbordet är världens lyx. Efter lunch mötte jag och Jens upp vår fina vän Ammi och begav oss ut till Millesgården på Lidingö. Där är det nämligen en Tove Jansson-utställning just nu! Det var fotoförbud där inne, men den var otroligt fin. Den visade verkligen bredden i hennes konstnärskap på ett inspirerande sätt. Där fanns alltifrån gigantiska målningar av havet, till små Muminserier, skisser, affischer, bokomslag osv. Jag rekommenderar en tripp dit, utställningen hänger ett tag till om jag inte minns fel.

Här är den fina parken utanför Millesgården. De hade också ett mysigt kafé där vi drack kaffe efteråt. En riktigt härlig utflykt (obs, ej sponsrad, insåg att det kanske lät så!).

På onsdagen jobbade jag med copyjobbet på förmiddagen. Sedan skulle jag till min vän Danielas ateljé och skriva men eftersom jag var lite tidig botaniserade jag på Åhléns och kollade lite på yogamattor. Ska köpa en ASAP och köra igång med online-yoga, det blir nog skönt för mina arma stela axlar.

vitabydaniela

Daniela gör smycken i silver och andra material, här hittar ni hennes facebooksida och här är hennes shop. Medan hon höll på med att fota och fixa, så skrev jag lite på min roman och ritade lite om vartannat.

Hela ateljén är så personlig och fin och passar liksom ihop med det hon skapar. Det fanns inte wifi där, även det upplevde jag som befriande. Då var det lättare att stå emot impulsen att hela tiden kolla mejlen, åtminstone på datorn.

Här satt jag och skrev med datorn i knät.

Någon dag åt jag en halloumisallad som såg ut så här.

En annan dag åt jag en ovanligt vacker bananpannkaka med minikeso, blåbär och pumpakärnor som topping.

På torsdagen var det mest jobb och på fredagen mycket jobb. På fredagkvällen mötte jag upp Dark places-Helena och Ellinor, vi som NaNoWriMo-peppar varandra, om ni minns? Det var ju då jag åt lite onyttigt. Vi hade supertrevligt och tiden sprang iväg. På kvällen var jag och Jens och såg Ken Ring och den arabiska rapparen Malikah på Kulturhuset, verkligen fin föreställning.

En dag hade jag den här outfiten.

jessica_johansson_ritar

Jag har också hunnit rita en del i veckan. Ritandet går verkligen i perioder för mig, men eftersom jag inte har några speciella krav på mig där så får det vara så. Ibland ritar jag massor, ibland går det flera månader utan att jag ritar alls. Det är skönt att ha helt kravfria intressen också, vid sidan av de andra, hehe. Växtgäris är för övrigt en härlig växtgrupp på fb för alla damer som gillar växter. Och i lördags var vi på dagen och fikade hos våra vänner på Söder. Förutom det hände inte mycket. Igår hade jag ju matlag. Slut på veckans dagbok. Härligt va!

Mitt vanliga instagramflöde är lite extra ”starkt” just nu eftersom mamma och min syster var här idag och hjälpte mig att piffa lite. Bland annat visar jag idag den nya tavelväggen ovanför soffan som blev såå fin. Följ mig gärna på @jessicaosv om du gillar mina teckningar, konst, färgglad inredning eller litteratur.

Vad gjorde ni förra veckan?

 

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s