Jag har en härlig vecka framför mig

inredning_sovrum
Nystädat sovrum, följ gärna mitt instagramkonto för mer sådant!

Eh, den här dagen började ju inte så bra. Jag var uppe tidigt och skulle åka iväg till gymmet och så kom jag dit och då öppnade de senare på söndagar (klockan 10 i stället för 9). Ett himla otyg att öppna så sent tycker jag, hihi. Jag handlade lite mat och åkte hem igen och nu blir det nog ingen träning idag, men jag körde å andra sidan två onlinepass igår och ska träna nästan alla dagar i kommande vecka så det får verkligen vara okej.

Nu sitter jag och checkar min fysiska kalender och inser att jag har mycket kul att se fram emot veckan så jag tänkte dela med mig av min plan!

Måndag: Jag ska hälsa på hos min vän Stephanie och hänga med henne och hennes barn och äta lunch där. Sedan ska jag jobba lite på eftermiddagen (hemifrån) och skriva skönlitterärt, innan det blir streetdance. Eftersom jag inte orkar promenera utomhus nu när det är så halt så kör jag ett onlinepass på morgonen också med fokus på kondition, så blir det som en promenad (fast bättre!).

Tisdag: På morgonen kör jag ett onlinepass, sedan ska en bekant komma hit på morgonkaffe. Därefter copyjobb på förmiddagen. På eftermiddagen ska jag, Jens och en vän till oss gå på en konstutställning på blanka tisdagen! Lyxigt. Efteråt lär jag fortsätta jobba en bit in på kvällen, hemifrån.

Onsdag: På morgonen ska jag testa bodypump. Jag körde det för typ 6 år sen en del när jag också tränade på Sats men har inte provat det sedan dess. Därefter blir det copyjobb och på eftermiddagen ska jag hänga i min väns ateljé medan hon gör smycken och jag skriver skönlitterärt.

Torsdag: Copyjobb och så ska jag på streetdance. Därefter annat jobb. Men alltså, mitt jobb handlar ju allt om att skriva på olika sätt så även om det kan låta tråkigt är det jättekul för mig.

Fredag: Ett onlinepass på morgonen, sedan copyjobb med ett roligt möte. Sedan ska jag träffa de två bekanta jag har en NaNoWriMo-pepptråd med på Facebook och ha skrivpapp. På kvällen ska jag och Jens se Ken Ring och Malika på Kulturhuset.

Helgen: På söndagen blir det matlag förhoppningsvis. Och lite annat smått och gott. Och styrketräning!

Maten: Jag har ju slutat med detaljerade matplaner men har lite matlådor kvar att ta av och i övrigt får jag planera dag för dag. Jag brukar sitta kvällen innan och fundera igenom vad jag på ett ungefär ska äta dagen efter. På fredag är det vägning igen.

Sammanfattningsvis: En vecka med mer kompishäng än vanligt och mer träning än vanligt! Men lika mycket jobb som vanligt, så klart.

Vad ska ni göra i veckan som kommer?

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s