Peppen är enorm

 

Jag återanvänder en selfie för att visa hur peppad jag är idag. Jag ska nämligen ha en effektivitetens dag, eftersom jag mår som allra bäst när jag är effektiv och får mycket gjort. Dagen började lugnt med frozen banana yoghurt till frukost medan jag tittade på Parisa Amiris underbara show (alltså missa ej!).

Därefter snörade jag på mig skorna och bytte om till träningskläder (i omvänd ordning, hehe) och så har jag kört två onlinepass på raken! Jag tog i så jag nästan sprack. Först streetdance och sen 21 minute body#3 (nu har jag provat alla tre 21 minute body på en och samma vecka). Full av eufori sitter jag nu och återhämtar mig en stund. Sedan ska jag bocka av följande lista:

Storstäda hela lägenheten
Prova att laga quinotto till lunch
Svara på några distansbrev
Skriva ett par-tre sidor på min roman (allt enligt NaNoWriMo)

Och därefter får jag vara hur ledig jag vill. Läsa bok, kanske. I eftermiddag ska vi åka och fika hos våra vänner på Söder och i kväll är planen att vara hemma och ta det lugnt, kanske se någon bra film och laga någon mat om vi orkar. Annars tar jag en av matlådorna från matlaget.

Tänk att ett hårt träningspass kan skapa sådan glädje och sudda bort alla oroliga moln på ens himmel.

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Peppen är enorm

  1. Agneta skriver:

    Trevlig helg.❤️

  2. Så härligt när man peppar sig själv 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s