Vila lugnt, Leonard

img_2265

 

Jag lyssnade på Leonard Cohen senast igår när jag skrev min dagliga NaNoWriMo. Även om jag aldrig har avgudat honom på samma sätt som jag har älskat David Bowie eller Patti Smith så har han alltid funnits i mina spellistor ända sedan tonåren.

Nu i kväll har jag och Jens lyssnat på ett avsnitt av podcasten Brännässlor och ett av Hemma hos Strage. Under tiden vek jag tvätt och stirrade i taket men hann också rita den här teckningen. Det är så många legender som har gått bort i år och förra året. Världen blir fattigare men deras otroliga låt- och litteraturskatter finns kvar.

För den som vill upptäcka Cohens musik kan jag rekommendera till exempel ”Take this waltz”, ”Suzanne”, ”You want it darker” eller kanske ”Hallelujah”.

 

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s