Ingenting blev av

Idag har jag verkligen varit apatisk typ! Dels pga vädret som jag upplever som oerhört jobbigt och bökigt (det har snöat mängder i Stockholm) och dels pga valresultatet förstås. Jag som alltid är så företagsam, har liksom bara gått runt här hemma och inte fått något gjort. Eller ok, på förmiddagen jobbade jag ju med copyjobbet och sedan åt jag en matlåda och körde ett onlinepass (AfHo) och då var jag glad en stund men sen var det som att luften rann ur mig. Jag har inte skrivit NaNoWriMo, inte städat, inte svarat på distansbrev.

jessica_johansson_ritar

Om man vill fly in i poesin rekommenderar jag verkligen Gatuduvans starka dikter och målningar och fotografier. Kolla själva!

Nu måste jag ju äta någon middag, hade tänkt prova ett recept på ”quinotto”, någon slags risotto-inspirerad variant fast med quinoa och färskost i stället. Men att plocka fram ingredienserna, städa undan på diskbänken, laga maten – nä. Det får bli en till matlåda. Sedan ämnar jag att fly in i fiktionen (oklart om det blir film eller bok) för resten av kvällen och så får jag vakna i morgon med nya krafter. För i morgon ska jag copyjobba på förmiddagen, gå på ett spännande möte efter lunch och sedan göra allt det där som inte blev av idag. Vi säger så! Alltså det här var ju ett ganska innehållslöst inlägg men om vi ska rota fram ett budskap i det så är det väl att det är ok att vara lite lamslagen vissa eftermiddagar med snö överallt i november och läskiga människor som får läskiga mängder makt. Typ:

Hur har ni det idag, finisar?

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ingenting blev av

  1. Susanna skriver:

    Ibland har man såna dagar. Tycker ändå att du är himla driven ändå som jobbade och tränade. Hoppas kvällen blir lugn och mysig!

  2. Maria skriver:

    Tja en del som du skulle göra blev ju faktiskt av. Tänk på det istället. Inte konstigt man tappar sugen en sådan här dag när USA röstat fram Trump till president. Läste lite idag av Lena Mellin Aftonbladet allt han sagt om kvinnor. Alltså man tror knappt det är sant.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s