Mina planer för resten av veckan

retrohem
1 st gullig katt. 

Jag har slutat skriva om storslagna mat- eller träningsplaner i stil med att jag ska testa nya recept vaaaarje dag osv. För annars känner jag mig liksom så fail om jag inte uppfyller dem. Då är det roligare att berätta efteråt om vad jag har provat och hur det gick. Det rådet fick jag av en himla snäll läsare för några veckor sen. Däremot kan jag ju berätta om högst vardagliga planer, tänker att det kanske är kul nu att få en liten inblick i drömlivet också (eller så är det jättetråkigt). Just den här veckan händer ju också mer än i vanliga fall, och då kan det kanske vara roligt.

Igår jobbade jag hemifrån med copyjobbet, bloggen och romanskrivande. På morgonen körde jag ett onlinepass (eftersom det är så halt ute) och sedan jobbade jag hemma dagen lång. Trivs så otroligt bra med det så ni anar inte! På kvällen var jag på streetdance och blev euforisk som alltid. Till lunch åt jag en av matlådorna från matlaget (oreganokyckling med matvete + sallad till) och till middag veggielasagne som jag gjorde själv och som blev supergod.

Men resten av veckan då? Ungefär så här ser mina planer ut:

Idag: 

Jag har kört ett online-pass på morgonen, 21 minute body. Nu ska jag copyjobba större delen av dagen, inte hemma idag utan på ett co-working-space som är en av kunderna vi jobbar med. Till lunch blir det någon av matlådorna från matlaget. Sedan ska jag hem och landa lite, kanske hinna läsa några fler sidor i Sandra Beijers sprillans nya roman. I kväll ska jag bjuda min vän Daniela på försenad födelsedagsmiddag på en libanesisk restaurang. Det blir fint!

I morgon:

Om det fortfarande är halt kör jag ett onlinepass på morgonen, sedan ska jag jobba hemifrån med copyjobbet på förmiddagen. Till lunch svänger jag nog ihop en sallad. Efter lunch ska jag hänga i samma Danielas ateljé, där hon tillverkar sina smycken. Jag ska skriva NaNoWriMo där – jag har för övrigt verkligen skött NaNoWriMo och skrivit prick varje dag i november hittills. Hur går det för er andra som kör? På kvällen i morgon blir jag nog hemma och tar det lugnt. Tips på sevärda kvalitetsfilmer på netflix tas alltså tacksamt emot, det är så svårt att hitta filmer där när man har sett så mycket?

Torsdag:

Jag ska hasa iväg och styrketräna på gymmet på morgonen. Därefter jobba hemifrån vid köksbordet med copyjobbet fram till lunch. Inga planer på vad jag ska äta den här dagen är gjorda ännu, det får lösa sig. Jag har många matlådor att ta av. Efter lunch ska jag på möte med rektorn på Forsbergs om en rolig grej. Sedan åker jag nog hem och äter en astidig middag och kör förhoppningsvis ett onlinepass (om det inte är väder för att promenera utomhus vid det laget), innan jag ska gå och titta på ett författarbesök på ett bibliotek på kvällen.

Fredag:

På morgonen kör jag ett onlinepass. Därefter jobbar jag hemma med copyjobbet. 11.30 ska jag luncha med en tonårsvän jag inte sett på jättelänge. Sedan mer copyjobb, en workshop om ett nytt projekt. Och på kvällen ska jag och Jens gå på en/ett (alla säger olika!) vernissage på Söder.

Lördag:

Styrketräna på morgonen på gymmet, därefter inga planer ännu. Det dyker nog upp något! Samma på söndagen (både med styrketräningen och planerna).

Vad ska ni göra i veckan?

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s