Jag testar pass #9: 21 minute body

Jag fortsätter att testa pass och skriva om dem här. Nu har jag som sagt lovat mig själv att jag inte måste promenera utomhus (mina raska entimmespromenader) medan det är så halt. Därför har jag två gånger senaste dagarna provat två olika onlinepass-versioner av 21 minute body. 

Tidigare har jag testat AfHo (en blandning av house och afro), Pilates BallonlineträningStreetdanceJazzStreetdance onlineDanceAerobic och BodyJam.

Pass: 21 minute body
Vad är det? Gymkedjan jag tränar på erbjuder onlinepass. Det finns flera olika versioner av just 21 minute body. Ett pass som på 21 minuter innehåller uppvärmning, styrka och kondition.
Fördelar: Typ allt?! Det går fort, det är otroligt svettigt (jag har fortfarande träningsvärk efter ett av dem), man gör det hemma.
Nackdelar: Inga! Haha, nej men faktiskt. Det här är verkligen en toppen träningsform, otroligt effektiv och pulsen blir rejält hög.
Mina tankar: Det här är ett perfekt komplement till promenader för mig, de dagar då det är för halt eller kallt för att promenera raskt ute i en timme.

Någon mer som testat? Vilka pass tycker du att jag borde prova?

Annonser
Det här inlägget postades i Jessica testar gruppträning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s