Jag testar gruppträningspass #8: Bodyjam

Då och då testar jag olika gruppträningspass och recenserar dem här i bloggen utifrån min personliga synvinkel. Den här gången blev det bodyjam. Jag skulle gå på min älskade streetdance tidigare i veckan och först på bussen dit såg jag att det var ändrat till Bodyjam. Om jag hade sett det innan hade jag nog stannat hemma och kört ett onlinepass i stället eftersom det är en bit att åka. Men när jag väl satt på bussen i träningskläder var det lika bra att köra på.

Tidigare har jag testat AfHo (en blandning av house och afro), Pilates BallonlineträningStreetdanceJazz, Streetdance online och DanceAerobic

Pass: BodyJam
Vad är det? Något slags danspass, men med ganska enkel koreografi och typ idz-idz-musik? Vad kallar man det – eurodisco? Haha, ingen aning.
Fördelar: Jag vet inte, att jag blev svettig efteråt och alltså måste ha ansträngt mig kanske.
Nackdelar: Jag gillade faktiskt inte det här passet. För det första kändes det lite fjantigt att instruktören lade ut typ en neonljusslinga på sitt podie/scen, för det andra innehöll passet tre helt olika koreografier som man körde en stund var. Personligen föredrar jag en lite svårare koreografi som man kan öva in och bli bättre på under passet så att man kan ta i mer och mer. Nu blev det att jag tittade på klockan mååånga gånger innan timmen var slut. Plus att instruktören gick runt bland deltagarna i början för att få igång alla och jag gillar inte (läs: avskyr) att ”släppa loss” och spexa så jag blev otroligt obekväm och tänkte först gå därifrån. Sen skrek instruktören ganska mycket också, vilket inte peppar mig.
Mina tankar: Jag lär inte prova bodyjam igen men ändå kul att ha testat, så att jag vet vad det innebär.

Någon mer som testat? Vilka pass tycker du jag borde prova?

Annonser
Det här inlägget postades i Jessica testar gruppträning. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Jag testar gruppträningspass #8: Bodyjam

  1. Katarina skriver:

    Jo, jag förstår din känsla. Gillar inte heller när det känns som ett nyfrälsningsmöte istället för gym. 🙂

    Jag tycker du ska testa bodypump. Det är en bra komplettering till danspassen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s