Så är min drömhelg

Så här skulle jag vilja vara den här helgen. Liksom med kisande blick, ett härligt spinnande och ro att läsa massa böcker. I stället har jag suttit och gjort listor på morgonen. Känt mig stressad över alla måsten. Jag kanske inte kan ta 100 procent helg just den här gången. Jag börjar bli frisk och i morgon vill jag träna och promenera. Och så vill jag ju hålla mig till mina två blogginlägg om dagen och skriva skönlitterärt.

Dock ska vi på besök till vänner i eftermiddag och på middag hos en annan vän i morgon så det blir ledigt också. Hursomhelst, nu på förmiddagen när jag satt och scannade massa teckningar till min facebooksida började jag fundera på hur min drömhelg ser ut. Ungefär så här.

Min drömhelg

LÖRDAG

Vaknar supertidigt, eftersom jag älskar morgnar. Jag har faktiskt drömmorgon nästan varje dag numera. Den består av att äta frukost, dricka flera koppar kaffe ur liten kopp, kolla på någonting på SVT Play, sminka mig med benen i kors i soffan. Ha minst en och en halv timme på mig att bara göra sådant mysigt som att kolla på debatt eller liknande. Kollar instagramflödet och blir inspirerad.

Går ut och promenerar en timme med någon härlig podcast i öronen, kanske Dilan och Moa, Atladottir Bjurwald eller Lilla drevet.

Läser en bok. Bläddrar i någon inspirerande konstbok.

Träffar en vän för att äta lunch på Sally Voltaire eller något annat mysigt lunchställe. Babblar och har kul.

Jag kan inte låta bli att tycka om konsumtion (jag har gjort det så otroligt lite senaste åren så jag är lite svältfödd på det tror jag, haha, fast på sistone har jag köpt lite saker jag verkligen velat ha) så i min drömhelg ingår också att efter lunchen med vän själv gå och köpa någonting fint. Kanske en härlig kräm, några fina tunikor eller inredningsprylar (jag gillar inte att gå med andra i affärer eftersom jag är så snabb och otålig, haha).

Möter upp Jens och hänger runt på Söder, kanske går in i några secondhand-affärer, dricker kaffe, babblar, promenerar lite.

Åker hem och äter någon god middag.

Kollar på någon härlig fransk film eller bra teveserie. Kanske skriver lite.

jessica_johansson_ritar

SÖNDAG

Samma långa morgon som på lördagen.

Styrketräning som gör mig glad och pigg.

Möta upp en vän för tidig brunch (okej, det är inte bra att drömma om mat i överflöd à la brunch men det här är trots allt min drömhelg och i min dröm skulle jag ju klara sådant).

Promenera runt på olika antikvariat och hitta härliga konstböcker.

Gå på någon behandling, kanske massage eller ansiktsbehandling.

Svänga förbi någon härlig retrobutik eller blomsteraffär (fy denna konsumtion, i know, but I can dream, can’t I? hihi).

Äta middag hos mamma och pappa. Min syster ska vara där och hennes kille och Jens. ❤

På kvällen: Rita med podcast i öronen.

Det skulle bli en dyr men drömmig helg, eller hur? Om jag får vara ännu mer drömmig så skulle jag i drömmen kunna ha storlek M och bara kunna gå in på Åhléns och hitta massa fina annorlunda kläder som skulle sitta bra. Eller så skulle hela drömhelgen förflyttas till Berlin!

Fin grej jag märkte: Många av sakerna sker ganska ofta på mina helger, fint va?

Hur ser din drömhelg ut?

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Så är min drömhelg

  1. Nanna skriver:

    Åh jag vill lätt ha samma drömhelg som du beskrev!

  2. Nanna skriver:

    ”Wintergatan marble machine” googla det! Hå hå ja jaaaa alltså vad det finns finurliga människor.(och jag ville göra en sån där länk men jag fattar visst inte hur)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s