Jag glömmer alltid vad jag ska komma ihåg och andra nya teckningar

jessica_johansson_ritar

Dags för ett nytt bildregn med nya teckningar, tycker jag. Den ovan hör väl till mina favoriter just nu, undrar varför…! Vad vore jag utan att-göra-listor, liksom? Följ gärna mina illusar på instagram @jessicaritar eller facebooksidan En miljon ledsna flickor. Även på min vanliga instagram @jessicaosv lägger jag upp teckningar lite då och då.

jessica_johansson_ritar

Jag har tänkt på en sak! Många av mina teckningar är ju ganska sorgliga och ledsna. Jag tror att det mycket beror på att jag 1. bär på mycket katastroftankar 2. alltid har haft en lite dystopisk syn på samtiden? 3. alltid har haft den estetiken litegrann. Som person är jag ju dock väldigt glad och intensiv och sprudlande typ, men i andra perioder av mitt liv har jag ju mått sämre. Kanske har min estetik typ formats då. Jag vet inte. Jag kör på bara!

jessica_johansson_ritar

jessica_johansson_ritar

jessica_johansson_ritar

Tänk att ett papper man har råkat vika när det var färgkluttar på det kan bli något så här gulligt i slutändan.

jessica_johansson_ritar

jessica_johansson_ritar

jessica_johansson_ritar

jessica_johansson_ritar

jessica_johansson_ritar

jessica_johansson_ritar

jessica_johansson_ritar

Så det var allt för idag. Eller som lärarna sa när man var liten: Tack för idag, slut för idag. Eller som jag och mina föräldrar sa till varandra hela barndomen: God natt sov gott ses i morgon!

Annonser
Det här inlägget postades i Teckningar. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Jag glömmer alltid vad jag ska komma ihåg och andra nya teckningar

  1. ÄLSKAR dina teckningar 🙂 Tackl vare dig tar jag nu tag i de sista 7 kg som jag ska ner innan julafton.
    Hurra för ny fart och lust. GLAD söndag 🙂

  2. Amanda skriver:

    Älskar verkligen dina teckningar, de är så fina! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s