Vinterkläder och träningslooks jag gillar just nu

Inlägget innehåller köplänkar.

För en tid sedan skrev jag om att jag skulle börja samarbeta med APPRL, läs inlägget här. Nu kommer jag göra så att jag publicerar 1-2 sådana inlägg i veckan men att resten av mina inlägg är fria från köplänkar. Det känns bra! Jag gör det för att få in en extra inkomst på bloggen (utöver den jag redan får) och hoppas att ni läsare är okej med det. ❤ Men jag lägger bara upp sådant jag gillar på riktigt så klart.

TRÄNINGSKLÄDER JAG GILLAR

Hursomhelst, jag funderar på att skaffa lite nya träningskläder för att peppa mig själv till nästa nivå i träningen. Ibland ser jag folk på gymmet som liksom är så COOLA och jag vill ju inte ha gamla trasor när jag ändå tränar ganska ofta. Jag tänker något sådant här:

collage

Linne från Nike (328 kronor), supercoola skor från New balance (1200 kronor), balla träningstajts för 249 kronor från Gina tricot. Jag behöver även någon skön tjocktröja att ha på väg till träningen nu när det är så kallt och då spanade jag in den från adidas (699 kronor). Vi får se vad det blir i slutändan men jag satsar på en uppdatering av mina träningskläder i vinter, de gamla faller snart i bitar!

VINTERKLÄDER JAG GILLAR

Jag är ju himla svag för murriga, mysiga kläder. Nu när det börjar bli vinter och kallt så njuter jag av att få ha lager på lager. Här har jag satt ihop ett collage med sådant jag vill drapera mig i under motsträviga vinterpromenader (som ju ändå måste göras) eller mysiga eftermiddagar medan jag jobbar. Den gråa koftan är från Only (350 kronor) och ser lite extra mysig ut. Jag älskar ju också färgglada kläder och gult är allt annat än fult, därför gillade jag den gula på bilden, från asos (225 kronor). Mönstrat är jag också svag för och då kommer ju den på bilden till användning! Den är från Billabong (812 kronor). Och vad drömmigt att ha den mönstrade Odd Molly-tunikan (1795 kronor) under en av de mysiga koftorna!

Inlägget innehåller köplänkar.

Annonser
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Vinterkläder och träningslooks jag gillar just nu

  1. ann skriver:

    Får du betalt då om man klickar och köper nåt av detta eller även om man bara går in i länken?

  2. Den gula var fin 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s