Ett onlinepass om dagen, dag 1: Yoga


Träningsselfie med några veckor på nacken.

Ok, sju onlinepass sju dagar i sträck. Fast hmm, jag ska nog klämma in några styrketräningspass på gymmet också under den tiden. Hursomhelst, idag blev det så himla sent så jag provade ett online yogapass. Mina snabba tankar innan jag ska krypa till kojs:

1. Åh herregud vad stel jag är. Jag har verkligen känt av att jag är så stel i axlarna och nacken och ryggen på sistone, trots promenader osv. Det är för att jag spänner mig. Men då är nog yoga himla bra tänker jag, även om jag är en otålig typ och inte tycker om att sitta och andas och ha mig, haha.
2. Och apropå det, min bästa avkoppling är sådant som att läsa, städa+lyssna på podcast, promenera+lyssna på podcast, rita+lyssna på podcast. Därför kan jag känna att yoga är lite långsamt och det kryper i kroppen på mig.
3. Mycket prat i passet! Men ganska trevligt ändå, med någon som förklarar noga och påminner om att andas.
4. Jag måste göra det här några fler gånger innan jag kan uttala mig och framförallt måste jag skaffa en yogamatta, det var inte snällt mot knäna att stå på en vanlig tygmatta. 😀

Ska prova detta flera gånger och hoppas att det får mina spänningar att släppa. Rastlösheten får jag stå ut med, det är värt lite rastlöshet i så fall! I morgon kväll blir det något helt annat typ av pass, dock!

Annonser
Det här inlägget postades i Jessica testar gruppträning. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Ett onlinepass om dagen, dag 1: Yoga

 1. Lisa skriver:

  Hej!
  Vart lite nyfiken på vad online yoga är för något.
  Mvh Lisa

  • Jessica Johansson skriver:

   Alla onlinepassen är via gymmet jag går på, de erbjuder onlineklasser av många pass. Som man alltså kör själv framför datorn. Det är sats men jag är inte sponsrad eller så och därför skrev jag inte namnet denna gång. 🙂 Men jag vet att det finns massa andra yogaklasser online också!

  • alexandra skriver:

   lisa, min favorit är lesley fightmaster, hon har lagt upp en massa bra olika yoga klasser på youtube, helt gratis!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s