Lite nytt till hemmet

Det är ju nästintill omöjligt nu att ta fina bilder, eftersom det är ca 100 procent mörkare än i somras (okej, nu överdrev jag, men ändå). Igår fyllde jag hursomhelst på med några nya saker till hemmet. En stor växt gör sådan enorm skillnad. Den här står på en stegpall i matrummet.

jotun_lady

Den här fantastiska lampan från Granit har jag spanat på ett tag till sovrummet och igår slog jag till. Den passar så otroligt fint till väggfärgen (som kommer från Jotun lady och heter sjösmaragd, men jag är inte sponsrad eller så).

badrum_inredning

Badrummet har också fått sig några tillpiffningar på sistone. Igår införskaffades en stor golvväxt också och det gjorde att vårt minimala badrum plötsligt kändes så mycket mysigare. Nu återstår bara en mönstrad färgglad pytteliten badrumsmatta, den vi har nu är mörkturkos och blir lite tråkig i färgen tycker jag. Existerar ens pyttesmå mönstrade badrumsmattor i glada färger? Jag vet inte, haha. Golvväxten var omöjlig att fota i eftermiddagens halvdunkel men här ser ni hyllorna precis ovanför. Alla mina färgglada kökshanddukar (mest retro) och några växter som fått flytta in.

Sen måste jag ha konst i alla rum, annars dör jag en smula och blir dödsuttråkad så fort jag är i det rummet. På insidan av badrumsdörren fixade jag därför en punkigt härlig mini-tavelvägg med utskrivna konstbilder som jag tejpade upp huller om buller med mönstrad tejp. Det var så mörkt så den ville inte bli bra på bild just idag. Bilderna kommer jag byta ut vartefter de blir fuktiga/buckliga.

Planen är också att snart köpa en korgstol i stället för den kattklösta och resårtrasiga fåtölj vi dras med i vardagsrummet. Eller ja, planerna är många fler, men det här blir nästa steg.

Annonser
Det här inlägget postades i Inredning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Lite nytt till hemmet

  1. Emma skriver:

    Har du kollat H&M Home? De har flera badrumsmattor. Eller Zara Home?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s