Jag försöker förstå mig på världen – 11 nya teckningar av mig

Jessica_Johansson_ritar

Nu var det ett tag sen jag visade nya teckningar i bloggen så här kommer 11 nya. Jag är också igång igen med en teckning om dagen på min Facebook-sida En miljon ledsna flickor, följ den gärna! Även ritkontot på instagram, jessicaritar, har jag sparkat igång igen.

Jessica_Johansson_ritar

Jessica_Johansson_ritar

Jessica_Johansson_ritar

Jessica_Johansson_ritar

Jessica_Johansson_ritar

Jessica_Johansson_ritar

Jessica_Johansson_ritar 

Jessica_Johansson_ritarJessica_Johansson_ritar
Citat på teckningen ovan: Djuna Barnes.

Jessica_Johansson_ritar
Citat på teckningen ovan: Silvana Imam. 

Ja, det var allt för idag. Jag har varit på streetdance och är euforiskt glad pga det, som jag alltid blir efter ett danspass. Den här veckan har jag ett projekt som jag är lärare på på Forsbergs skola och utöver det ska jag ju jobba mina 20 timmar med copyjobbet. Så här efter nästan tre månader med det jobbet tycker jag fortfarande att det är prick lika roligt, vilken lyx liksom!

Jag ska så klart också styrketräna tre gånger, promenera varje dag, skriva lite skönlitterärt och blogga massor har jag tänkt! Men nu: Börja läsa en novellsamling av Ray Bradbury. Har ni läst hans dystopi Fahrenheit 451? Gör det annars, den är en riktig klassiker och himla läsvärd.

Hur har ni det?

Annonser
Det här inlägget postades i Teckningar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s