Allmän pepp på alla fronter

Det är måndag och här är jag idag! I mitt nya drömliv innebär måndagar ingen jobbig ångest, tvärtom en glädje över att få påbörja ännu en vecka. Igår kväll när jag skulle blogga så var vår internatleverantörs nät nere så jag roade mig med att läsa och plocka lite hemma i stället. Inte fy skam det heller. I dagarna tänkte jag berätta om förra veckan i drömlivet. Men inte just nu.

höst

Hösten är min bästa tid, kolla vad fina träd vi har utanför fönstret.  Det blev ju en del motljus här, men i gengäld syns de fina färgerna utanför fönstret desto tydligare. Nu på morgonen har jag unnat mig att ta allt lite långsamt. Jag var uppe jättetidigt och åt grötfrukost och kollade en stund på partiledardebatten från igår. Sedan har jag läst mina favoritbloggar och funderat på hur och vad jag vill fixa här hemma. Det tänkte jag också skriva lite mer om i dagarna, men jag är väldigt inspirerad av atilios inredning även om jag vill ha mer färg och mer retro. Tänk om jag fick världens budget nu att köpa massa fina saker på en gång, jag har hittat så otroligt mycket fint jag vill ha! I verkligheten funkar det ju inte riktigt så, så man får ta en sak i taget helt enkelt.

retrokök

Det enda rummet som är helt perfekt som det är, är vårt ljuvliga kök. Bara golvet i sig gör mig lite glad i magen varenda gång jag är där. För att inte tala om skåpluckorna.

Utöver inredning funderar jag också på hur jag ska träna och äta i veckan. Jag har fått någon slags hang-up på maten tror jag, och det är det som gör att jag har ätit för mycket. Jag vacklar mellan att göra matplanering och att strunta i det, samtidigt som det ju krävs en del planering så att det finns bra mat hemma att tillgå. Är väldigt sugen på att testa massa olika rätter som jag har blivit tipsad om på sista tiden så själva inspirationen är det inget fel på. Jag har en tanke om att den här veckan prova att bara köpa hem massa nyttiga ingredienser och sedan hitta recept utifrån det, men vet också med mig att det sällan faller väl ut om jag inte vet vad jag ska laga. Nåväl, antagligen dyker en matplan upp här i morgon. Jag vill så gärna få igång viktnedgången igen, och det kräver ju att jag skippar allt det där extra. Även om det extra inte heller är onyttigt. När det gäller träning är jag i full gång. I kväll blir det street dance och även på torsdag. Promenader en timme varje dag som jag har planerat in i kalendern. Och så tre styrketräningspass under veckan.

Här är en till bild jag tog nu på morgonen. När det gäller läsning har jag läst massa bra på sistone, även det ser jag fram emot att dela med mig av.

Ja, allmän pepp råder hursomhelst. Nu ska jag sätta mig och jobba lite, innan jag ska iväg på mer jobb. Hur har ni det?

Annonser
Det här inlägget postades i inspiration. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s