Vad har jag för klädstil egentligen?

Inlägget innehåller köplänkar.

Jag sitter och funderar på vad jag egentligen har för klädstil! Jag är ju inte intresserad av mode och att läsa en modetidning roar mig ungefär lika mycket som att titta på ett avsnitt av Lyxfällan eller något matlagningsprogram (det vill säga inte alls). Men jag gillar ju fina saker väldigt mycket, och tycker om att känna mig fin. Jag har länge nu kört med tunikor i olika mönster, ofta färgglada, och tajts och typ gympadojor eller kängor på vintern osv. Tröttnat en del på Converse senaste året, innan hade jag ju det JÄMT. Så nu ska jag börja göra mig av med lite Converse har jag tänkt. Idag fokuserar jag lite extra på skor.

collage_apprl

Men jag tänker något sådant här just nu? Eller helt tvärtom, ambivalensen är det här inläggets tema, hihi. Koftan är från Noa noa och kostar 1199 kronor. Svarta sneakers är ju väldigt fint, till exempel de från Nike för 1295 kronor som syns i collaget. De höstigare skorna liknar de jag köpte förra veckan, de i collaget kommer från Barbour och kostar 700 kronor. Så här ser mina ut och är otroligt sköna:

höstskor

När det gäller sneakers är jag också lite sugen på den svarta med vit sula som syns i collaget ovan – det är dessa skor (1895 kronor).

höstjacka

Jackan köpte jag ju också förra veckan och nu hittade jag en nästan likadan, från Nelly för 1595 kronor, kolla!

glad

Jag varierar ju enkla och enfärgade kläder, som på bilden ovan (typ som denna fina klänning från Nelly eller denna från Dagmar) med härliga mönster, färger, retroinspirerat. Men är det den stilen jag vill ha även framöver?


Så här är ju min stil typ.

 

Spontant känner jag att det vore kul med en variation men det passar ju mig också, med färger och mönster. Min comfort zone är alltså klänningar i stil med denna (också från Nelly för 299 kronor) eller denna. Starka färger, originella mönster. I smyg går jag och drömmer om att kunna ha svarta raka jeans – som dessa från Whyred för 1190 kronor (se bild i collaget ovan) – eller härliga maxiklänningar som den här från Gina tricot – och det kan jag ju egentligen tekniskt sett (vad stoppar mig liksom?) men det är väl att jag inte känner mig bekväm i sådant, eftersom jag inte är van.

Jag befinner mig i lite av en klädkris helt enkelt, haha! Härligt i-landsproblem förvisso, men ändå. Vi får väl se vilken riktning jag tar. Vi ska skippa att åka till Berlin nu i höst (vi har inte råd just nu) så jag ska köpa lite mer kläder redan den här månaden, hurra!

Inlägget innehåller köplänkar, hoppas att det är länkar som ni kan bli inspirerade av!

Annonser
Det här inlägget postades i Personliga reflektioner. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Vad har jag för klädstil egentligen?

  1. ann skriver:

    Allt var jätte fint men hutlösa priser!

  2. Ann skriver:

    Ja. Inte Nelly och Gina Tricot dock.

  3. Emma skriver:

    Vad är det för röd tröja som syns i kollaget, var kommer den bilden ifrån? Jag är på jakt efter en vinröd ulltröja…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s