En ingenting-dag efter gårdagens vernissage

Denskevapromenaden

Jag höll på ända in i det sista igår med att få upp alla teckningar jag ville ha med på utställningen Den skeva promenaden, som just nu pågår på det lilla balla stället Larrys corner på Grindsgatan 35 på Södermalm i Stockholm. Det blev ett mysigt vernissage! De flesta jag känner är på bokmässan, något vi inte hade en tanke på när vi bokade utställningen i våras. Förhoppningsvis kommer lite fler folk och kikar under veckan. Det var ett mysigt vernissage men också mycket att förbereda, så idag är jag ganska slut.

Denskevapromenaden

En del av min vägg, eftersom utställningen med flit är lite skev så hänger mina teckningar o-inramade huller om buller. Jag tycker nog ändå att de kommer till sin rätt så. Tanken är att det bara ska vara att plocka och köpa en, och så sätter jag upp en ny teckning på dess plats. Jag har ju högar med original i gömmorna, så det är ingen brist på alster precis.

Denskevapromenaden

Här är en del av Gatuduvans målningar. Jag gillar att de förenas med mina teckningar i sitt lite naiva och färgstarka uttryck! Vi har också släppt en liten ”bok” där jag har ritat teckningar till Gatuduvans dikter. Alltså, tryckt upp den inför utställningen. Den blev också himla fin!

Hursomhelst! Om någon har lust att kika förbi så är utställningen öppen på tisdag, onsdag, torsdag och fredag 12-18, samt på lördag 12-17 (lördagen är sista dagen).

Idag har jag en ingenting-dag. I morse var jag och styrketränade (äntligen, wihoo!) och sedan lagade jag rotfruktstortilla till lunch. Därefter har jag suttit och surfat runt, läst bloggar, fastnat i massa långa diskussionstrådar på Facebook och svarat på några distansbrev i Forsbergs distanskurs i copywriting (som jag ju är lärare för). Det är så lätt att glömma bort vikten av sådana här dagar. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu när jag har skrivit klart det här blogginlägget. Kanske vila en stund, läsa några sidor, slå på en bra låt, eller något helt annat. Till middag blir det blomkålspizza och mot kvällen ska jag göra en mat- och träningsplan för veckan som kommer. Vädret liksom ackompanjerar min stämning idag, himlen har ingen särskild färg och det är varken särskilt kallt eller varmt.

Vad gör ni idag?

Annonser
Det här inlägget postades i Teckningar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s