Alltså! Plötsligt kommer jag i storlek L (kolla vad glad det gör mig)!

glad

Jag kan inte minnas sist jag kom i storlek L. Det är _längesen_, så mycket vet jag. Det är också sjukt längesedan jag överhuvudtaget köpte nya kläder. Dels har det haft med ekonomiska skäl att göra, och dels att jag har velat avvakta. Men nu kände jag att det var dags att fylla på lite, även om jag kommer vänta med att köpa en helt ny garderob. Livet pågår ju nu också, och jag har rensat ut oändliga mängder kläder. Så idag gick jag och min underbara syster ut på jakt. Målet var en höst-/vårjacka (min gamla är jättestor!) och ett par skor som funkar att ha när det blir lite kallare.

höstskor

Dessa skor blev det! Jag måste ju ha bekväma och ganska rejäla skor, och dessa funkar att ha även när det blir lite kallare, även om jag kanske behöver ytterligare ett par till den riktiga vargavintern, för dessa är inte fodrade med sådant där vitt ludd. Men jag gillar att de är rediga och funktionella och ändå fina!

höstjacka

Vi hittade också en superfin kappa på Åhléns city (i storlek L, så himla okomplicerat liksom!). Om ni undrar varför bilderna är tagna på balkongen så är det för att det börjar mörkna, därför är de ändå inte helt skarpa. Men bättre än om vi hade fotat inomhus i lampljus.

Jag och min syster tog även en tripp till Indiska och köpte en kofta samt några tunikor och ett par tajts. Sedan var vi på H&M och köpte strumpbyxor, jag trodde inte att jag skulle komma i dem men provade dem så fort jag kom innanför dörren hemma och DET GICK! Jag kan inte minnas när jag hade strumpbyxor senast men tippar på 2009? kanske.

Känslan är ganska obeskrivlig, plötsligt vill jag kasta alla mina gamla uttjatade och stora sladdriga kläder och ha nytt, men jag får ha is i magen och ta lite i taget. Utan er läsare och den här bloggen hade jag aldrig klarat det här. Trogna läsare vet hur jag har kämpat. Nu ser jag fram emot när jag kommer i storlek M, även om det är helt okej att det tar lite tid. Storlek L är otroligt stort för mig, WIIIIHOOO!!

Annonser
Det här inlägget postades i Foton på vägen, Min hälsoresa. Bokmärk permalänken.

30 kommentarer till Alltså! Plötsligt kommer jag i storlek L (kolla vad glad det gör mig)!

 1. M skriver:

  Grattis till storleksbytet! Jag är så himla imponerad av dig och din målmedvetenhet. Heja heja!

 2. Ann skriver:

  Vad kul! Jätte fint alltihop! Är kappan typ höst el vinter? Vad kostade den? Vill ha 🙂

  • Jessica Johansson skriver:

   Tack! Kappan är nog mer höst, på vintern brukar jag ha dunjacka 🙂 Men jag tror att kappan går att ha en bit in på vintern men inte om det är 20 minus typ. Den kostade 1499 kronor och kommer från Wera tror jag märket heter, finns på åhléns!

 3. Elisabeth skriver:

  Så kul för dig att känna att det ger resultat. Du känns som en så inspirerande och härlig tjej – glad för din skull! Läser gärna din blogg då du ger så mycket tips på både mat, motion och rent allmänt att inte ge sig även om det tar emot lite ibland!

  • Jessica Johansson skriver:

   Men åh vad kul att du tycker att jag är inspirerande 🙂 🙂 Ja ibland tar det emot men jag är nog typen som aldrig ger upp, haha. Inte när jag väl har bestämt mig åtminstone!

 4. Lena skriver:

  Wow! Bra kämpat tjejen! Njuuuuut!

 5. Lina skriver:

  Härligt!!! Du strålar verkligen, och du ser ut att vara stark och pigg. Bra kämpat!

 6. Maria skriver:

  Allt verkar gå din väg för tillfället.

  • Jessica Johansson skriver:

   Åh hjälp, jag vågar inte jinxa. Men just nu känns det mesta fint och jag försöker njuta av det efter bästa förmåga! 🙂

 7. moa skriver:

  Grattis! Vilken känsla! Får jag fråga var den blå klänningen (tunikan?) högst upp kommer från? Så snygg!

 8. Var köpte du skorna? Kappan är jättefin 🙂

  • Jessica Johansson skriver:

   Tack! Jag ska kolla upp vad det var för märke på skorna, de är köpta på skoaffären mittemot åhléns city i stockholm men det säger ju inte så mycket kanske. 😀

 9. Nettan i Sumpan skriver:

  Grattis! vad kul och vilka fina kläder.
  jag måste fråga om skorna, var är dom köpta ?

  • Jessica Johansson skriver:

   Tusen tack! Jag köpte skorna på skoaffären mittemot Åhléns city, den där det finns många olika märken. Tror inte skorna var från något särskilt märke, men kan kolla sedan. 🙂

 10. M skriver:

  Vad grym du är! Bra jobbat! Det är verkligen inspirerande att läsa om din resa. Fina kläder också! 🙂

 11. Lisa Näs skriver:

  Wow, grattis! Heja dig!

 12. Sofia skriver:

  Va kul! Klänningen är superfin på dig. Kände din glädje ända in i magen när jag läste ditt inlägg och fick ett leende på mina läppar. Bra kämpat!

 13. Marina skriver:

  Grattis! Det är så härligt att se att du nu har balans i ditt liv och att du mår så bra – då kommer resultaten också!

 14. Sofi skriver:

  Grattis till viktnedgången! 🙂
  Ett litet tips. Kolla i second hand-butikerna efter kläder som du kan ha på vägen ned mot nästa storlek. Det går att hitta även snygga kläder i större storlekar om man tar sig tid att leta lite. Byxor kan vara svårt att hitta men skjortor, tröjor och toppar finns det en del av. Snygga kläder för en billig peng som man med gott samvete kan skänka till återvinning när de blivit för stora.

  • Jessica Johansson skriver:

   Jaa alltså det där med secondhand…! jag älskar ju secondhand-grejer när det kommer till inredning men med kläder tar det emot att orka leta. Jag köper nog kläder på kedjorna, tänker att jag kommer kunna ha L ganska länge nu och sen lär jag stanna på M. Så det jämnar nog ut sig 🙂

 15. Ewa skriver:

  Det är bara att gratulera, Du har verkligen orsak att vara stolt över Dig själv. Det kan ju hända att Du också samtidigt kommer att vilja ändra klädstil, med mig är det ofta så att jag klär mig som jag känner mig.

  • Jessica Johansson skriver:

   Tusen tack! ja jag är lite vilse i klädstil just nu haha! vet inte alls vad jag ska ha för klädstil framöver 😀 det var därför jag tog med mig min fashionguru till syster på jakten den här gången och det lär jag göra nästa gång också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s